Bryllup i Mogens Dahl Koncertsal

Artiklen er skrevet med hjælp af vores samarbejdspartner Mogens Dahl Koncertsal

Hold jeres bryllup i egen eventyrlig, smuk og privat koncertsal midt i København. Mogens Dahl Koncertsal har nogle af de mest unikke og eventyrlige bryllupslokaler i København, hvor eksklusivitet og intimitet forenes under ét og samme tag.

Den elegante koncertsal består af tre sale med hver deres unikke stemning samt en diskret, brostensbelagt gårdhave beliggende centralt på Islands Brygge i København. De skønne lyse lokaler har det smukkeste lysindfald.

Annonce ♥

runde borde pyntet til bryllup

Sikker koordinering af jeres bryllup

Der vil være tilknyttet en dygtig koordinator på hele arrangementet der sikrer, at jeres bryllupsfest bliver en succes, så I kan nyde jeres store dag til fulde, den gode service og ikke mindst den fantastiske mad.

Mogens Dahl Koncertsal har egen dygtig chefkok, som sikrer inspirerende bryllupsmenuer akkompagneret af gode udvalgte vine, for naturligvis skal de kulinariske indslag leve op til de eventyrlige rammer.

forret med rejer dessert med is og jordbær

Annonce ♥

Vielse i gården

Hvis I ønsker en vielse udenfor kirken, så kan I blive viet i gården på Mogens Dahl Koncertsal med efterfølgende reception.

gård miljø brudepar vies i gård

Bryllupsfest i Mogens Dahl Koncertsal – se mere her

festlokale træer på bordene

Fantastisk akustik

Til dagligt er Mogens Dahl Koncertsal et kulturelt kraftcenter med musikken og kunsten som det naturlige omdrejningspunkt.

Derfor tilbyder de også gerne at stå for musikken til jeres bryllupsfest,  de har kontakter til nogle af dansk musiklivs mest velrenommerede artister og er gerne behjælpelige med at sammensætte det musikalske program til festen.

Den fabelagtige akustik i de smukke sale betyder optimale lydmæssige forhold, som både indbyder til samtale med borddamen, taler til selskabet og musikalske indslag.

Ingen tvivl om at Mogens Dahl Koncertsal er en hemmelig perle midt i skønne København. Et venue med sjæl der bare venter på at danne rammerne om jeres kærlighedsfest.

Læs mere om at holde bryllup i Mogens Dahl Koncertsal på www.mogensdahl.dk/privatfester/bryllup

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup