Tag på bryllupsrejse i et luksussommerhus i Danmark

Hvad er et bryllup uden en bryllupsrejse? I har sikkert allerede haft flere forskellige destinationer i tankerne i planlægningen af jeres bryllupsrejse, indtil corona ramte verden og Danmark. Måske har I overvejet at udskyde både bryllup og bryllupsrejse til næste år, men der findes alternativer til de traditionelle bryllupsrejsedestinationer.

Naturligvis er Maldiverne, øerne i Caribien og Paris oplagte destinationer for en bryllupsrejse, men i år skal der andre boller på suppen, og løsningen er; at tage på bryllupsrejse til et luksus sommerhus i Danmark.

luksus-sommerhus-med-vand-udsigt

Nyd jeres bryllupsrejse i et luksus sommerhus i Danmark

Hold bryllupsferie i et sommerhus i Danmark

I kan vælge at tage på en alternativ bryllupsrejse til et sommerhus i Danmark. Dermed undgår I at blive stuvet tæt sammen med andre på et hotel og på selve flyrejsen. Til gengæld kan I pakke bilen og bare drage afsted.

I et sommerhus har I god afstand til naboerne, og I kan bare nyde hinandens selskab. Ligesom I let kan holde afstand i løbet af dagen ved at tilberede måltiderne i sommerhusets køkken og tænde op i grillen på terrassen om aftenen.

Nyd tosomheden i et luksussommerhus

Hvis I gerne vil have lidt mere luksus på jeres bryllupsrejse, kan I leje et luksussommerhus. Her får I alle de faciliteter, som hjemmet byder på som mulighed for at kokkerere i køkkenet, slappe af på sofaen og nyde ferielivet på terrassen.

Men I får også faciliteter som pool, spa eller sauna, ligesom flere luksushuse har havudsigt eller ligger på en stor naturgrund. Her kan I sagtens nyde tosomheden og puste ud efter jeres bryllup, samtidig med at I holder afstand.

luksus-sommerhus-danmark-med-spa

Luksus sommerhus med spabad på terrassen

Lej sommerhus ved by, strand eller begge dele

I kan både vælge at leje luksussommerhus midt i den smukke natur og med nem adgang til stranden og vandet. Her kan I tilbringe dagene med at nyde tiden sammen på sommerhusets terrasse eller sætte kurs mod stranden.

Hvis I gerne vil have lidt mere liv omkring jer, kan I leje et sommerhus ved både strand og by. På den måde kan I tilbringe dagen ved stranden og spise på feriebyens restauranter og cafeer om aftenen, inden I sætter jer til rette i strandens klitter og nyder solnedgangen.

Luksus sommerhus ved havet

Her kunne man godt sidde og nyde en smuk solnedgang med sin elskede

En uge, forlænget weekend eller et par dage

Danmark kan selvfølgelig ikke sammenlignes med eksempelvis en ferie på Maldiverne eller en romantisk weekend i Paris, men Danmark gemmer på flere charmerende og romantiske perler, som sagtens kan konkurrere med de mest populære bryllupsrejsedestinationer.

Når I lejer sommerhus bestemmer I selv længden på opholdet. I skal nødvendigvis ikke leje et sommerhus i en hel uge af gangen, I kan sagtens leje et sommerhus i 2 dage eller en forlænget weekend.

Tag på opdagelse i Danmark på jeres bryllupsrejse

Når I ikke slapper af i luksussommerhusets spa eller nyder solen på terrassen, kan I tage på opdagelse i Danmark, der byder på flere charmerende perler. I kan blandt andet sejle rundt i det Sydfynske Øhav, besøge de mange slotte og herregårde eller gå i Skagensmalernes fodspor.

Hvis I er mere til en aktiv ferie, kan I tage cyklerne med i sommerhuset, og cykle rundt i den smukke danske natur eller snøre vandreskoene og begive jer ud på en skøn tur igennem naturen.

Flere udenlandske feriedestinationer byder på flere steder, der er optaget på UNESCOs liste over Verdensarv, men Danmark kan også sagtens være med. Af danske indslag på listen finder I blandt andet Nationalpark Vadehavet i Sønderjylland, Stevns Klint, Kronborg Slot og Jelling Monumenterne, som I kan opleve på jeres bryllupsrejse i Danmark.

Find mere inspiration på visitdenmark’s hjemmeside.

Book overnatning i ferielandet nær stedet for jeres bryllupsfest

I kan også bruge sommerhuse som en del af jeres bryllup. Ved at booke sommerhus i samme område, kan I forkæle jeres gæster med et ophold, og samtidig give gæsterne mulighed for at bo både tæt på jer og stedet for jeres bryllupsfest.

Ved at leje sommerhuse ved stedet for jeres bryllupsfest, kan I også holde bryllupsnatten i sommerhuset. Dagen efter kan I let mødes med jeres gæster og nyde en tiltrængt morgenmad. En perfekt afslutning på jeres bryllup.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup