Bryllupsparaplyer

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner Paraplybutik.dk

Alt er planlagt til den store dag. Dagen er din, og den skal være helt unik. Du har styr på den mindste detalje, og er nu klar til dit bryllup i det danske sommerland. Næsten.

En af de mere oversete detaljer, som mange brudepar har fortrudt, at de ikke havde styr på, er bryllupsparaplyen. Denne er en vigtig detalje, som kan gøre en stor forskel for jer på jeres store dag.

Annonce ♥

En bryllupsparaply er ikke alene god til at skærme mod regnen, men også i solskin kan den være med til at give jer nogle helt unikke og fantastiske bryllupsfoto.

Vælg mellem mange paraplyer

Er du til retro look så vælg en lækker transparent paraply. En transparent bryllupsparaply giver gæsterne mulighed for at se dig, og du kan se dine gæster.

transparent bryllupsparaply

En smuk hvid paraply vil matche din smukke kjole og sætte prikken over i’et. I regnen vil den skærme dig og din kjole. I sol vil den være et smukt og sofistikeret tilbehør til din kjole og vil understrege din personlighed. I regn vil den fuldende den perfekte planlægning og vise, at du har styr på alle detaljer.

hvid bryllupsparaply

Eller hvorfor ikke en farvet paraply som falder godt ind med resten af jeres farvetema.

Annonce ♥

lilla bryllupsparaply

En kæmpe bryllupsparaply hvor I begge kan stå under sammen med de allernærmeste, vil give jer et bryllupsfoto, der afspejler et tæt sammenhold og fællesskab. Et anderledes og flot foto der vil være et skønt minde på jeres store dag.

Eller hvad med en regnbuefarvet paraply til den store dag. Hvis I er 2 af samme køn der skal giftes, så vil denne paraply i høj grad afspejle jeres styrke og personlighed i. En ægte prideparaply der både er festlig og farvestrålende med et klart budskab.

regnbuefarvet bryllupsparaply

Husk paraplyer til bryllupsgæsterne

Skal jeres bryllup foregå udendørs, så er det en god idé at have paraplyer til gæsterne, så alle gæster kan nyde jeres store dag sammen med jer. Paraplyer til alle gæster behøver ikke være en dyr affære.

Bryllupsparaplyer findes i alle størrelse, farver og prisklasser. Vælg præcis jeres bryllupsparaply så den afspejler jeres personlighed. Paraplyerne til gæsterne behøver ikke være identiske med den, som I som brudepar vælger til jer selv. I skal jo have lov at skille jer ud og være noget ganske særligt, for det er jeres store dag.

Du kan se mange flere bryllupsparaplyer i flere størrelse og farver på paraplybutik.dk, der har dag til dag levering.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup