Cloud Celebration invitationer

Artiklen er skrevet af vores samarbejdspartner Cloud Celebration.

Når I har fundet en dato til jeres kommende bryllup, er save-the-date-kort en rigtig god idé. Hermed sikrer I jer, at jeres gæster reserverer datoen i rigtig god tid og flest muligt har mulighed for at komme og fejre jer. Jeres save-the-date-kort kan med fordel sendes ud 1-1,5 år før jeres bryllup.

Hos Cloud Celebration kan du købe super lækre designs til dine save-the-date-kort. Når du er faldet for et design, kan dette føres videre til din invitation, dine bordkort, menukort og takkekort. Cloud Celebration tilbyder hele serier som matcher, så I dermed sikrer jer en rød tråd i stilen og udtrykket til jeres bryllup.

Annonce ♥

De to stiftere, Amanda og Celia, der begge uden tvivl har en stor passion for grafisk design, har udformet en lang række smukke designs, som I frit kan vælge imellem.

Konceptet hos Cloud Celebration er super enkelt. Det eneste I skal gøre, er at taste nogle enkelte ting ind, når I lægger jeres ordre. Herefter modtager I jeres filer, som I kigger igennem og ser om alt ser ud og er, som I ønsker det. Filen bliver nu trykt og sendt til din nærmeste GLS pakkeshop.

Herunder kan I se et udpluk af de invitationer, som I kan bestille hos Cloud Celebration. De har et hav af muligheder – tag et kig på deres bryllupskategori her.

cloud celebration bryllupsinvitationer cloud celebration bryllupsinvitation cloud celebration bryllupsinvitationer cloud celebration bryllupsinvitationer cloud celebration bryllupsinvitationer

Annonce ♥

cloud celebration bryllupsinvitationercloud celebration bryllupsinvitation cloud celebration bryllupsinvitationer cloud celebration bryllupsinvitation cloud celebration bryllupsinvitation cloud celebration bryllupsinvitation

Annonce ♥

Specialdesignet invitation

Det er muligt i samarbejde med Amanda og Celia bag Cloud Celebration at få specialdesignet jeres helt egen invitation. Det koster lidt ekstra, men på den måde får I en helt unik invitation efter jeres smag. Kontakt Cloud Celebration på info@cloudcelebration.dk for at få specialdesignet jeres invitationer.

Print selv

Cloud Celebration giver jer mulighed for at printe jeres invitationer selv til en rigtig god pris. Her får I tilsendt filer, som er klar til print, sat op således, at I sparer på printerpapiret. Her er det vigtigt, at I vælger det rette papir. Cloud Celebration anbefaler omkring 200 grams mat papir.

Ikke alle designs er print-selv-venlige, men I er sikre på et godt resultat med single format, højt format og parallel fals formatet. Få hjælp til din bestilling her.

Lasercut designs

Er I til det helt ekstraordinære, skal I kigge på Cloud Celebrations mulighed for tryk på akryl og træ her.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup