Cloud Celebration invitationer

Noget af det allerførste I skal gøre i forbindelse med jeres kommende bryllup er at sætte en dato. Og når den er sat, så er det en rigtig god idé at sende en save-the-date ud så flest mulige ved, hvornår de skal sætte kryds i kalenderen til lige netop jeres bryllup.

Hos Cloud Celebration kan du købe super lækre designs til dine save-the-date kort, invitationer, bordkort, menukort og takkekort. Du kan købe hele serier, som passer sammen, så der er en rød tråd igennem alle jeres printsager til brylluppet.

De to stiftere Amanda og Celia, der begge tydeligvis har en stor passion indenfor det grafiske, har udformet en række super flotte designs, som du kan vælge imellem.

Annonce ♥

Konceptet hos Cloud Celebration er super enkelt. Det eneste du skal gøre er at taste nogle få ting ind, når du bestiller dine ting, og så modtager du en en færdig fil klar til print, enten af dig selv eller hos et printfirma. Se mere om print og hvor du kan få hjælp til dette længere nede i artiklen.

Eksempler på save-the-date design

std kort med blomstermotiv

std kort med sorte blomstermotiver

std kort med grønne blad motiver

Annonce ♥

Eksempler på bryllupsinvitationer

bryllupsinvitation-lyserød-blomster

bryllupsinvitation-grå-nuancer

bryllupsinvitation-røde-blomster

praktisk-oplysning-invitation

Annonce ♥

Bordkort, menukort, takkekort, sticker m.m.

bryllup-sticker

bordkort-blomstermotiv

menukort-lyserød-blomst

drinkskort

bordnummer-skilt

takkekort

Annonce ♥

Eksempel på festbundle

Så flot bliver det når alle tryksager holdes i samme design

festbundle papirvarer

Specialdesignet invitation

Det er også muligt, at få designet en bryllupsinvitation lige efter dine ønsker. Det eneste krav der stilles er, at Cloud Celebration efterfølgende må sælge designet på webshoppen til andre brudepar, der falder for netop jeres design.

Sådan får du det printet

Cloud Celebration leverer de printklare filer, som efterfølgende kan printes gennem Nemprint.dk, som er specialister i at trykke alle deres produkter.

Du kan også få filerne opsat til hjemmeprint, hvis du ønsker dette. Det som er vigtigt er, at du vælger det rette papir og her anbefales omkring 200 gram og mat papir. Du kan læse mere om at printe selv og få gode råd her.

Lasercut designs

Du kan også bestille gravering på træ og acryl, som bagefter printes, se eksempler på dette her

bryllupsinvitation-acryl

Besøg cloudcelebration.dk hvor du kan se og bestille alle deres designs.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup