Cloud Celebration invitationer

Noget af det allerførste I skal gøre i forbindelse med jeres kommende bryllup er at sætte en dato. Og når den er sat, så er det en rigtig god idé at sende en save-the-date ud så flest mulige ved, hvornår de skal sætte kryds i kalenderen til lige netop jeres bryllup.

Hos Cloud Celebration kan du købe super lækre designs til dine save-the-date kort, invitationer, bordkort, menukort og takkekort. Du kan købe hele serier, som passer sammen, så der er en rød tråd igennem alle jeres printsager til brylluppet.

De to stiftere Amanda og Celia, der begge tydeligvis har en stor passion indenfor det grafiske, har udformet en række super flotte designs, som du kan vælge imellem.

Annonce ♥

Konceptet hos Cloud Celebration er super enkelt. Det eneste du skal gøre er at taste nogle få ting ind, når du bestiller dine ting, og så modtager du en en færdig pdf-fil, og så printer du selv dine bestillinger ud.

Eksempler på save-the-date design

save the date kort med grønne detaljer

save the date kort med røde detaljer

save the date kort lilla detaljer

Annonce ♥

Eksempler på bryllupsinvitationer

cloudcelebrationinvitation2

bryllupsinvitation grønne detaljer

bryllupsinvitation lilla detaljer

bryllupsinvitation grønne detaljer

bryllupsinvitation blomster detaljer

bryllupsinvitation grønne detaljer

Annonce ♥

Eksempler på bordkort

bordkort på træskive

bordkort på træskive

bordkort på tallerken

Annonce ♥

Eksempler på menukort

menukort med orange detaljer

menukort med grønne detaljer

menukort med lilla detaljer

Specialdesignet invitation

Det er også muligt, at få designet en bryllupsinvitation lige efter dine ønsker. Det eneste krav der stilles er, at Cloud Celebration efterfølgende må sælge designet på webshoppen til andre brudepar, der falder for netop jeres design.

Print selv

Som skrevet længere oppe, så er konceptet print selv. Dvs. du kan printe derhjemme på din egen printer eller få hjælp af en, der har en farveprinter. Det kræver ikke en stor dyr og professionel printer at gøre det selv.

Det som er vigtigt er, at du vælger det rette papir og her anbefales omkring 200gram og mat papir. Du kan læse mere om at printe selv og få gode råd her.

Få andre til at printe

Hvis du ikke har tilgang til en printer, så kan du sende den færdige fil, som du modtager fra Cloud Celebration til fx. Vistaprint, som så kan printe det for dig. Det vil selvfølgelig medføre en højere pris, men det ender stadig med at være en fin pris for nogle super flotte invitationer.

Besøg cloudcelebration.dk hvor du kan se og bestille deres designs.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup