Giv en gave til jeres gæster

Artiklen er skrevet af vores samarbejdspartner Kija-design.

Gaveæsker, også kaldet favorboxes, er en lille hyggelig gave til jeres gæster. Det er en amerikansk tradition, som vi efterhånden har taget til os her i Danmark, og i dag er det ofte noget som man ser på de danske bryllupsborde. En favorbox er en lille æske eller pose, som indeholder en lille gave til gæsterne.

Den kan både fungere som en tak til gæsterne for deres deltagelse, som et lille minde fra jeres bryllup, eller den kan være med til at tilføre jeres fest lidt sjov og ballade. En favorbox kan også erstatte bordkort ved, at I skriver gæstens navn på æsken.

Annonce ♥

bordopdækning med gaveæske

Fin gaveæske til bryllupsgæsterne som også pynter på bryllupsbordet

Mange vælger at putte et stykke chokolade, nogle bolcher eller andet spiseligt i deres favorboxe. Hvis I skal feste og danse natten lang, så kan et par panodiler og vabelplastre være et sjovt og brugbart indhold. I kan også lave små hæfter med sjove festregler.

Der er mange forskellige muligheder for, og kun fantasien sætter grænser.

I kan helt selv bestemme, hvor meget tid og energi, I vil lægge i at lave jeres gaveæsker. Hvis I er kreative typer, kan I selv lave en æske eller pose og pynte med rhinsten, bånd og meget andet.

Eller I kan også købe færdige æsker eller poser i stedet. Find færdiglavede favorboxes eller alt til jeres hjemmelavede favorbox på kija-design.dk

Små gaveæsker til bryllupsgæsterne

Fine gaveæsker til i forskellige design

FAQ

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup