Partybutikken – alt til dit bryllup

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner Partybutikken.

Hvis du leder efter pynt og andre sager til dit bryllup, så er du landet på den rigtige side. I denne artikel vil vi vise dig lidt forskellige produkter fra Partybutikken, som har et kæmpe udvalg i tilbehør til brylluppet.

Bemærk at nedenstående kun er et ganske lille udpluk af deres store sortiment.

Annonce ♥

Topfigur til bryllupskagen

Til enhver bryllupskage så hører der en bryllupsfigur til, som placeres på toppen. Der findes efterhånden et hav af varianter og genrer, og det er stort set umuligt ikke at kunne finde lige netop den figur, der bedst symboliserer jer som brudepar.

Parrets fritidsinteresser kan være sjove at markere med topfiguren, fx fiskeri, motorcykel eller cykling.

bryllupsfigur brud fisker gommen bryllupsfigur brud og gom på motorcykel bryllupsfigur brud og gom på cykel

Se flere bryllupsfigurer her

Annonce ♥

Bordkort viser vejen

De fleste bryllupsfester er så store, at det er nødvendigt med bordkort for at lede gæsterne til deres rigtige plads. Bordkort fåes i mange udformninger, det kan være kort der enten står på bordet eller sættes fast på glasset eller bestik.

Eller hvorfor ikke kombinere bordkort med en lille gaveæske, som jo er meget populær at fylde med små sager (fx tyggegummi, panodil, mintpastil, små chokolader) til gæsterne. Forslag til at fylde i æsken kan være.

bordkort med sommerfugl bordkort med hjerte bordkort udformet som gaveæske

Klik og se mange flere varianter af fine bordkort til bryllupsbordet

Annonce ♥

Bryllupspynt to die for

Når først man går i gang med at søge efter pynt, så dukker åbner der sig en verden, som du sikkert ikke anede eksisterede. Du anede sikkert ikke, at der er noget, som hedder en brudepige kurv.

Det er en lille kurv som kan fyldes med fine blomsterblade, som din brudepige kan strø op ad kirkegulvet inden du går op. Nu ved du det, og nu kan du sikkert ikke leve uden sådan en. Hvis du ikke vil anvende rigtige blomsterblade, så kan du hos Partybutikken også købe silke blomsterblade, som et alternativ.

Og hvad med fine og dekorative papirbolde som du hænger ned fra loftet, det ser rigtig festligt ud og kan på ingen tid få selv et kedeligt festlokale til at shine.

brudepige kurv med rosenblade kunstige røde rosenblade blå papirbold lyserød papirbold

Find alverdens bryllupspynt

Annonce ♥

Satinbånd i lange baner

Lækre satinbånd i alle farver, som gør det muligt at finde netop den farve, der passer til jeres farvetema.

De farvestrålende bånd kan fx anvendes som dekoration på små glas krukker, som kan anvendes som lysestager. Eller brug dem på de små gaveæsker, som vi skrev om lidt højere oppe i artiklen. Kan også bruges til at holde sammen på servietter. Eller også skal du bruge det til at binde jeres invitationer sammen med.

blå satin bånd på glas krukke lyserødt satinbånd på bryllupsinvitation lyserød satinbånd på bryllupsinvitation

Se alle de fine satinbånd hos Partybutikken

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Partybutikken, som har alt til din fest. Besøg partybutikken.dk og se hele deres sortiment af festlige artikler.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup