Backdrop til bryllup

Et backdrop er egentlig bare en baggrund, som giver dig rigtig mange muligheder og kan hjælpe med at binde jeres bryllupstema sammen og tilføje en betydelig wauw-faktor.

Det behøver ikke være svært eller dyrt at lave sit eget backdrop, her får du lidt inspiration.

Det kan du bruge et backdrop til

Mulighederne med et backdrop er mange. Det kan bruges som baggrund for fotografering, ved buffet- eller gavebordet, det kan pynte et lidt kedeligt lokale op, eller det kan anvendes som en baggrund for jeres vielse, hvis I skal giftes udendørs.

Annonce ♥

Idéer til backdrops

En kedelig lys væg kan pyntes med blomster og washi tape – det giver et enkelt, naturligt og super romantisk look.

En træstok eller en kæp hvis I vil have et mere rustik look pyntes med en hel masse bånd. Det kan både være blonder, silkebånd, revet stof eller tyl – kun fantasien sætter grænser.

nellikker liggende på bord og hængt på væg med washi tape som backdrop

Har du god tid, kan du starte med at lave smukke origami fugle og sætte på snor og opnå en fantastisk effekt. Hvis du har mindre god tid, kan du i stedet vælge at droppe origamien og bruge cirkler.

origami fugle på snor samt cirkler på snor som backdrops

Baner af stof er også effektfuldt, og du kan opnå mange forskellige stemninger, ved enten at lade dem hænge glat eller ved at drapere dem. Det kan være klassisk med tyndt lyst stof eller modigt med farverige farvesammensætninger eller print.

Og en af vores favoritter er kunstgræs pyntet med blomster. Du kan sætte det op på en træramme, hænges på en stok eller direkte på væggen. Effekten er uanset hvad, utraditionel og cool – selvfølgelig på den helt rigtige romantiske måde.

kunsgræs pyntet med blomster, dåser hængende med blomster, strimler af stof hængende

God fornøjelse med dine backdrops – lad kreativiteten komme i gang.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup