Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/05/2020 in all areas

 1. diskobil

  Privat kok - anbefalinger søges

  I går bestemt heller ikke galt med en god lokal "kogekone" eller kok. Personligt ville jeg holde mig fra de "kendte" landsdækkende firmaer. Når jeg nævner disse så er det fordi jeg har kendskab til dem og ikke mindst husker dem hvorimod det er noget andet med personer hvor man måske kun lige får et fornavn :)
  1 Points
 2. Lene T

  Invitation som eventyr

  Jeg har skrevet en historie til vores invitation om vores møde og frieriet. Jeg ved ikke om det er den, men du må da gerne se den
  1 Points
 3. 18maj

  Spørgerunde/test til brudeparret..

  Det lyder som en SUPER sjov idé. Kan du ikke smide den på? Skal til bryllup lørdag. Havde egentlig planlagt anden underholdning, men der her lyder bare SÅ sjovt! Maiken Jamen selvfølgelig! Jeg stjæler den også selv til et bryllup senere på måneden (og laver den om så den passer s'føli!) Melodi: Spørge Jørgen Her vi sidder alle ved jert bryllup som vi har os glædet meget til I har nu sagt ja tak til hinanden og hvordan mon det er gået til? Hemligheder - I har sikkert mange vi vil gerne ha' besked om alt! derfor vil vi gerne lige spørge om alt det, I ikke har fortalt: Hvem var det, der started med at flirte? Hvem fandt på at I sku' have børn? Hvem beslutted I sku' flytte sammen? Hvem gør rent og tar en ekstra tørn? Hvem er det der bedst kan li' at rejse? Hem er det der har den sød'ste tand? Hem er det der synger højst i badet? Hvem af jer er mest en handy man? Hvem har temperement som bare pokker? Hvem af jer er aldrig tvær og sur? Hvem er det der sover tit med sokker? Hvem af jer er mest til litratur? Hvem er det der tømmer skraldespanden? hvem si'r tab og vind med samme sind? Hvem kan sagtens løbe fra den anden? Hvem af jer er mest en drillepind? Vi har fået spørgelysten stillet. Sandt I svaredø håber vi fordi, det med ærligheden er jo vigtigt når I nu skal stå hinanden bi! Her til slut vi vil da bare håbe, at I sammen mange år må få. Et HURRA for jer vi nu vil råbe, derskal vi alle op at stå!
  1 Points