Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/17/2020 in Posts

 1. Frigga

  Fornyelse af vielse?

  Jeg synes det lyder som en smuk tanke. Hvis du har været igennem en stor udvikling/forandring så har jeres nærmeste vel også kunnet se det og vil forstå hvorfor I har lyst til at fejre det på en eller anden måde, og at I vil gøre det ved at fejre jeres parforhold så er der vel forståelse for det. Jeg ville dog nok kalde det noget andet en bryllup. Måske noget i retning af "vow renewal" som jeg egentlig synes er en smuk skik. Måske "løftefornyelse"? Eller blot 5-års bryllupsdag? ( eĺler 4 års, hvis det er det)
  2 Points
 2. Julienne

  Hvem kan levere drinks og cocktails?

  Det ser ihvertfald godt ud inde på deres hjemmeside, og trustpilot ser også lovende ud
  1 Points
 3. Julienne

  Sko til brede fødder

  Jeg har både bredde og (i forhold til standardproduktionen) store fødder, og jeg har kun et par højehæle og de er fra Deichmann, så der ville jeg nok starte, angulus lader også til at være lidt bredere og hvis du ikke søger stilethæle er der også greencomfort. Fandt denne side, som måske kan inspirere dig lidt: https://skolageret.dk/collections/dame-ekstra-vidde?page=3 Zalando har gratis fragt/retur (eller det plejer de at have), asos ville jeg nok springe over, pga told osv her efter bregxit :/ Håber du finder nogle du bliver glad for
  1 Points
 4. Julienne

  Fornyelse af vielse?

  Når du siger nyt bryllup, hvad er det så du gerne vil gøre om? Ceremonien, tøjvalget, festen, noget 3. eller det hele? Jeg synes idéen om en kærlighedsfejring før de traditionelle kobber-, sølv- og guldbryllup, lyder som en god idé. Men afhængigt af, hvad der gør dig ærgerlig ved det første bryllup, ville du måske kunne få opfyldt dit ønske ved at I lavede et photoshoot i den kjole du nu drømmer om at hoppe evt på en "ekstra bryllupsrejse" i udlandet? Ligesom Frigga skriver ville jeg også foretrække et andet navn end "bryllup"
  1 Points
 5. Guldsmed Alice

  Ny hjemmeside og rabatkode

  Jeg vil rigtig gerne byde jer velkommen på min nye hjemmeside og i den anledning vil jeg gerne forkæle jer med 10% rabat på mine vielsesringe. Når I bestiller skal I bruge rabatkode Vielsesringe2021. Ønsker noget ganske særlig står jeg også tilrådighed ved at hjemmebesøg, hvor jeg kan vise jer hele min kollektion af vielsesringe og vi kan samme designe jeres drømmeringe. Læs mere på min hjemmeside www.guldsmedalice.dk
  1 Points
 6. lukaj

  3 gangs bryllup

  Jeg synes du skal få afklaret med din kæreste om det blot er det at være gift der er vigtigt for ham eller om han ville komme til at føle at der ligesom mangler noget hvis i helt dropper bryllupsfesten. Måske har han en drøm om et stort bryllup. Du skriver ikke om han har været gift før, men hvis det er hans første gang kan han måske føle sig “snydt” for at opleve alle de ting der høre sig med til en bryllupsfest, det bliver du nødt til at snakke med ham om. hvad angår det med 2 fester så har vi herhjemme løst det på den måde at jeg har valgt ikke at holde min 40års fødselsdag som er til sommer, men istedet holde en stor bryllupsfest. Jeg havde ikke lyst til at slå det sammen og så måtte jeg gøre op med mig selv hvad jeg ønskede mest. Bryllup eller fødselsdag, og pludselig var valget ikke så svært
  1 Points
 7. Frigga

  3 gangs bryllup

  Tillykke med kærligheden. Hvis det er vigtigt for din kæreste at blive gift, så har han måske også en ide om hvordan han gerne vil gøre det. Jeg synes faktisk du hellere skulle spørge ham til råds og fortælle han om dine overvejelser, end alle os der ikke kender dig. Jeg tænker måske også at du måske i virkeligheden er bedre til at besvare alle de spørgsmål end os der planlægger bryllup - for mit vedkommende første gang selvom jeg nærmer mig de 50 og har voksne børn med en anden ;-) I virkeligheden handler det jo om at du skal mærke efter hvad du gerne vil - og ikke mindst hvad din kæreste vil. Det eneste jeg vil sige er at det ALDRIG bør være hvad andre tænker eller ikke tænker, der skal afgøre om du skal giftes eller ej.
  1 Points
 8. Frigga

  Hård spiritus

  Sorry, det giver dig stadig ikke ret til at fraråde andre du ikke kender at blive gift. Jeg fik mit første barn som 21årig og de (jeg fik en mere 22 mdr senere) har ikke ødelagt min ungdom eller forhindret mig i at få en uddannelse. Så det er jo helt individuelt - hvilket er grunden til at man ikke blander sig i den slags hvis ikke man bliver spurgt eller er meget tæt på vedkommende.
  1 Points
 9. Ki Schou

  Hård spiritus

  SarahH: Jeg har været til mange bryllupper. Der har været shots til nogle og ikke til andre. Jeg synes ikke at man kan sige, at shots gør hverken fra eller til. Forstået på den måde, at hvis det er der, så er der helt sikkert nogle, der vil tage nogle shots. Men er der ikke shots, så drikker folk noget andet, og der er ikke nogen der vil tænke bagefter, at det var en fesen fest fordi I ikke havde shots Man behøver ikke tænke på, at alt man serverer skal passe tiI alle. I serverer jo sikkert også kaffe om aftenen, det vil de ældre nok mere sætte pris på end de unge ;) Jeg synes det er dejligt at I har fundet hinanden og på trods af jeres unge alder har valgt at gifte jer. Der er aldrig nogen garantier for om der sker ting der gør, at det havde været mere praktisk at vente, har man lysten begge to så er det bare med at få det ført ud i livet Jeg ønsker jer alverdens held med både planlægning, bryllup og jeres fremtid sammen.
  1 Points
 10. SarahH

  Hård spiritus

  Nej men nu er jeg ikke din mormor. Din mormors graviditet har intet med mit liv at gøre, og du får intet ud af at være så ekstremt generaliserende. Du ved ikke alt, og bare fordi, at noget skete for din mormor og din mor, så betyder det ikke, at det sker for mig. Desuden, så er det et utroligt dårligt argument at bruge, da jeg aldrig har nævnt noget om at få børn. Jeg efterspurgte ikke din holdningen til vores alder, og derfor ville det være passende ikke at kommentere på dette. God dag til dig, og tak til jer andre
  1 Points
 11. Ms. S or Mrs. S?

  Hård spiritus

  Ved du hvad? Jeg synes du skal blande dig udenom hvad folk gør og ikke gør. Du kender ikke trådstarter, og folk som dig er med til at ødelægge unge menneskers drømme om at få et langt og smukt liv sammen. Din kommentar er i særdeleshed upassende og utroligt giftig!!!! Bare fordi du ikke var så heldig at finde din udkårne i nogen særlig ung alder, og har dine commitment issues, er det ikke ensbetydende med at andre har. Hvad med dig selv, tænk hvis din kommende mand går på bordel og er dig utro, eller bliver træt af dig og finder en yngre model? Så bliver du selv skilt, og så kan alle tale om at I ikke passede sammen! Og hvad så hvis trådstarter bliver gift ung? Eller får børn efter 1 år? Så kan trådstarter allerede i en alder af 40 år, være stolt af at have været sammen med sin elskede i 20 år, og stadig være en forholdsvis "ung" mor i en alder af 40, mens resten nærmer sig de 50-60 før deres børn er teenagere. Er du overhovedet klar over at man sagtens kan blive gamle sammen, selvom man fandt hinanden da man var ung? Tydeligvis ikke! Pas dit eget ægteskab før det går galt for dig selv. Til dig søde trådstarter: Jeg synes at det er en god idé med at servere shots, når nu jeres vennegruppe er til det. Det er jeres bryllup, så I må også gerne indføre de traditioner og lignende, som passer til jer og jeres omgangskreds. Husk at et bryllup er en fejring af kærligheden til hinanden, og dermed brudeparrets fest. Men Frigga har ret, ift. det kan løbe op, så jeg ville nok se hvordan det kunne lade sig gøre uden at løbe for meget op. Held og lykke med brylluppet!
  1 Points
 12. Frigga

  Hård spiritus

  Kære JL Det kan godt være du synes shots er upassende til et bryllup og det er meget passende at du besvarer et spørgsmål om det! Men det er da mega upassende at du på et bryllupsforum udtaler dig om menneser du ikke kender skal gifte sig eller ej. Hvis der er brug for den slags råd, så er det vel forbeholdt dem der er tæt på de involverede, der kender lidt mere til hele situationen. Personligt synes jeg ikke giftermål er så afskrækkende selvom man er ung. Der er da en smuk tanke at ville forpligtige sig overfor hinanden. Og går det helt galt, så er skilsmisse jo en mulighed. Derimod har jeg mere frygtet at mine døtre skulle vælge at få børn for tidligt, for der er ingen fortrydelsesret overhovedet. (Undskyld Sarah, at din tråd om shots blev til en diskussion om bryllupsalder)
  1 Points
 13. Frigga

  Hård spiritus

  Jeg kan jo læse ud af dit opslag at du allerede har tænkt på at der er forskel på hvad de ældre gæster og jeres yngre venner vil sætte pris på. Så selvfølgelig skal I da købe shots, hvis det er det I gerne vil. Heldigvis er det sådan at "det der høre sig til ved et bryllup" er lige netop det man selv prioriterer. Der er så mange ting man kan vælge at gøre, men hvis man vil det hele så løber det op. Med det budget I har vil I komme til at træffe nogle valg og så skal I selvfølgelig prioritere det I selv vægter højest ved festen. Det er vist ikke unormalt at man måske prioriterer familien lidt højere først på dagen og vennerne senere på aftenen, hvis man synes det er svært at forene over hele dagen.
  1 Points
 14. Wokk

  75k. I corsage helt umuligt?

  Hej alle i skønne kvinder . jeg leder desperat efter en hvid corsage uden stropper i str. 75k. men jeg kan intet finde ud over en speciel butik i London, hvor det vil koste 4000 kr plus rejse derover er der en af jer der kender et sted. vh bethina
  1 Points
 15. Mundeling90

  Mangler kærlighedseventyr

  Ville du dele dit eventyr mig? Synes det lyder sjovt. Mvh Stine mundeling788@hotmail.com
  1 Points
 16. Winn

  Må jeg se Jeres bedste brudebillede???

  Jeg har mange favoritter fra vores bryllup, men et par af dem kommer her:
  1 Points