Guest mariemusen

Er der nogen

3 indlæg i dette emne

Annonce ♥

Chokoladeskåle:

175 g TOMS Plade, Mørk

25 g smør

Fyld:

3 dl piskefløde

3 spsk. whisky

2 spsk. sukker

50 g kokoscreme

Hak den mørke chokolade og smelt den over et vandbad. Bland smøret i. Rør massen glat.

Klip 6 stk. bagepapir i 15 cm cirkler. Smør chokoladecremen ud i de 6 cirkler i et jævnt lag til 2 cm fra kanten. Løft papircirklerne med chokoladecremen, og læg den over et omvendt glas. Fold kanterne lidt, så der kommer "flæser" lad "skålene" stivne helt. Løft dem forsigtigt af glasene og fjern papirer.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer