Bryllupsplanlægger

At booke en bryllupsplanlægger står for mange som noget amerikansk pjat og kun noget man i Danmark benytter, hvis man skal planlægge et bryllup for flere hundrede mennesker. Den myte vil vi gerne være med til at aflive.

Der er faktisk mange gode grunde til at booke en bryllupsplanlægger, og du kan selv vælge i hvor stor en grad, du har brug for hjælp. Uanset i hvor stor en udstrækning du booker en bryllupsplanlægger, så får du en professionel indsigt og en anden tilgangsvinkel til dit bryllup.

Vi har taget en snak med en professionel bryllupsplanlægger for at få en indsigt i hendes arbejde. Læs interviewet og bliv lidt klogere på alt omkring det at få hjælp til planlægningen.

Annonce ♥

Hvem booker dig som bryllupsplanlægger

Mine brudepar er ”alle typer mennesker” – heldigvis. For det er lige præcis sådan, jeg ønsker det, nemlig at en bryllupsplanlægger er for alle.

Som et par eksempler kan jeg nævne, at et af de par jeg lige nu hjælper med planlægningen, er et ungt studenterpar med et lille budget. Min hjælp er derfor på timebasis, og det gælder om at give dem en masse gode råd og forslag, så de så godt som muligt kan løse mange af opgaverne selv.

I deres budget er der ikke råd til, at de ”prøver sig frem”. Så jeg fortæller om forskellige alternativer, og klæder dem derfor så godt som muligt på til at planlægge det meste selv.

Som en kontrast til dette, så er et af de andre par, jeg planlægger bryllup for, et par som skal giftes for 2. gang.

Her er økonomien bestemt ingen begrænsning, og der skal ”gives fuld gas” på det hele. Slot, hestevogn, kendte og dyre kunstnere osv. Så her holder jeg rigtig mange bolde i luften. Det føles nærmest som et stort puslespil der skal lægges.

Så mine brudepar er mange forskellige typer mennesker, men målet for mig er det samme hver gang nemlig at ”læse parret”, og hjælpe dem til at få de tanker, de har om deres bryllup omsat fra drømme til virkelighed.

Kvinde der planlægger bryllup

Hvad kan man booke dig til

Mine brudepar ville ikke være så forskellige typer, hvis jeg ikke også kan tilbyde dem noget forskelligt. Så det man kan booke mig til er:

Assistance på timebasis

Det kan fx være hjælp til budgetlægning, forslag festen eller idéer til udnyttelse af lokalet. Der hvor man som brudepar tænker ”hmm hvordan mon det lige er med det”, eller at ”det kunne være rart at få tjekket om det er realistisk”. Jeg kører gerne hjem til brudeparrene, men kan også tilbyde assistance via Skype, telefon eller mail.

På-dagen-koordination

Dette er en perfekt løsning for de brudepar, som selv er kommet godt i mål med planlægningen af brylluppet, men som ønsker at kunne slippe taget fuldstændigt på bryllupsdagen, og dermed have fuld fokus på at nyde dagen, hinanden og gæsterne fuldt ud.

Parret og jeg mødes ca. 14 dage før brylluppet og gennemgår programmet. Er der eventuelle huller i planen, når vi at opdage dem og få rettet til.

På selve bryllupsdagen er jeg til stede hele tiden og vil konstant være et skridt forud for programmet for at sikre, at alt sker som planlagt. Skulle der være den mindste smule problemer, så får jeg dem straks klaret, så brudeparret og gæsterne ikke bemærker det.

Annonce ♥

Total planlægning

Her er jeg som bryllupsplanlægger med fra start til slut. Det vil sige fra første kontakt og til takkekortene er sendt ud.

Jeg indhenter tilbud, forhandler kontrakter, laver program for dagen og meget, meget mere. Jeg er tovholder og inspirator samt hende der sikrer fremgang i planlægningen.

Jeg er naturligvis til stede på bryllupsdagen og hjælper brudeparret med de praktiske ting og sikrer, at alt forløber som det skal.

Så uanset hvilken type parret er, og uanset hvilket budget de har, så findes der helt sikkert en løsning, som passer til dem og deres behov.

Hvad er fordelen ved en bryllupsplanlægger

Det er helt sikkert, at jeg giver brudeparrene en tryghed for, at dagen bliver som ønsket. Jeg er bryllupseksperten, som hjælper brudeparrene med at få ønsker, budget og aftaler til at gå op i en højere enhed, så de får det bryllup, de ønsker. Derfor skaber jeg tryghed.

En tryghed der kommer af, at jeg har været på bryllupsmarkedet i flere år og derfor har en stor erfaring. Derudover så har jeg aflæst et behov hos brudeparrene for mere end den traditionelle bryllupsplanlægning.

Brudepar holder i hånd

En planlægger med kreative idé løsninger

Helt sikkert ja. Det er min opfattelse, at mange i dag søger at udfordre det traditionelle, ligesom mange ikke ønsker, at deres bryllup minder om venindens. Så her kommer jeg med forskellige forslag for at finde løsninger, som gør brylluppet unikt.

Derudover så er der jo også fra tid til anden den udfordring, at budgettet at lille og ønskerne mange. Også i disse situationer hjælper jeg med at finde kreative og alternative løsninger, som ikke koster en masse, men som opfylder brudeparrets ønsker.

Rabat hos samarbejdspartnere

Gennem årene har jeg oparbejdet et rigtig godt netværk af samarbejdspartnere, som jeg har arbejdet sammen med flere gange. Samarbejdspartnere som er dygtige og stabile, for det gør et samarbejde mere ukompliceret. Det kommer naturligvis brudeparrene til gode, og udløser ofte kontante rabatter.

Annonce ♥

Hvad koster en bryllupsplanlægger

At booke mig på timebasis koster kr. 599 pr. time. Vælger man ”På-dagen-koordination”, så koster det kr. 6.499.

En total planlægning af et bryllup koster fra kr. 26.500. At det er en fra-pris er naturligvis fordi, at der er stor forskel på, hvilken type bryllup man vælger, hvor mange gæster der kommer, hvor mange samarbejdspartnere der skal laves aftaler med osv. osv. Derfor kan prisen variere.

Men hvordan skal man kunne vurdere, om det er prisen værd uden at have fået en forsmag på, hvad det er jeg kan tilbyde? Det kan man heller ikke.

Derfor tilbyder jeg, at første møde er gratis og uforpligtende. Så tag chancen og book et møde med mig og tag så stilling derefter. Det ville være mig en fornøjelse, at være med til at få jeres drømme gjort til et drømmebryllup.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup