Nanna og Niels’ ballon bryllup

Nanna og Niels blev som det første par i Danmark kirkeligt viet i en varmluftballon. De mødtes i 2013 i forbindelse med DM i varmluftballon, hvor Niels var pilot, og Nanna var observatør. Nanna’s interesse for at flyve i ballon var nu vakt, så hun kontaktede efterfølgende Niels for at få undervisning af ham.

Eftersom Nanna’s mål var at komme op på 50 flyvetimer indenfor 1 år, så brugte parret enormt meget tid sammen, hvilket bragte dem tæt på hinanden og venskabet udviklede sig til kærlighed.

Frieriet skete med begge ben solidt plantet på landjorden, et romantisk frieri med morgenmad på sengen. For som Nanna siger, at fri i luftballon havde været for nemt, så Niels havde fået et hint om, at han skulle finde på noget andet.

Se de skønne billeder og videoen fra parrets ballon-bryllup. Billeder og video er taget af de landsdækkende bryllupsfotografer Tina og Jan fra igaard.dk

brudgom-byder-velkommen

Brudgommen byder velkommen

varmluftballoncrew-får-instrukser

Det glade crew gør sig klar til dagens særlige flyvning

brud-klar

varmluftballon-køres-afsted

varmluftballon-crew-får-instrukser

Niels’ far (som også er piloten) deler instrukser ud

varmluftballon-klargøres

brudepar-kysser

blomster-pynt

Annonce ♥

varmluftballon-pyntes-med-blomster

brud-ved-varmluftballon

præst-ved-varmluftballon

“Vi ringede rundt til adskillige præster, før det lykkes os at finde en, der forstod, hvor meget det betød for os at kunne blive gift i en luftballon. Herefter tog det ca. 1 års tid, før vi fik velsignelsen fra Biskoppen. 

Vi arrangerede en prøvetur for præsten inden selve brylluppet, så wauw-oplevelsen ved at flyve luftballon kunne mættes lidt inden den store dag. Hun var yderst professionel og fokuserede 100% på vielsen, da brylluppet skulle ske”.

brudepar-i-varmluftballon

brudepar-med-præst-i-varmluftballon

“Ikke nok med at det var svært at finde en præst til vielsen og få en godkendelse af biskoppen, så var næste store spørgsmål hvornår brylluppet skulle stå. For man kan ikke bare vælge en dato, det er vejret, som afgør det.

Vi satte 14 dage af, hvor både præst, fotograf, frisør, ballonskipper, familie, crew – ja alle stod standby, så vores dag kunne lykkes. I de 14 dage vi havde sat af, var der faktisk kun 1 dag, hvor vejret var til det, og det blev vores bryllupsdag”.

brudepar-og-præst-i-luftballon

varmluftballon-og-blå-himmel

“Grunden til at vi valgte at blive gift i en varmluftballon skyldes, at vi begge ønskede et intimt bryllup. Og vi kunne ikke finde noget bedre alternativ end at blive gift i en luftballon, da det er der, hvor vi føler os allermest hjemme, og det er dét, der har bragt os sammen” 

varmluftballon-genspejles-i-vand

Annonce ♥

brudepar-i-varmluftballon

præst-vier-brudepar-i-varmluftballon

brudepar-vies-i-varmluftballon

blomsterpynt

“Da vi fortalte vores venner og familie, at vi skulle giftes i en luftballon sagde de fleste nåååå, ja selvfølgelig hvis nogen kan lave sådan noget, så må det være jer to. De har alle sammen været meget støttende omkring det og har helt klart godt kunne forstå, hvorfor vi har valgt at gøre, som vi gjorde”.

brud-får-vielsesring-på

brudgom-får-ring-på

brud-tørrer-øjnene

præst-velsigner-brudepar

Annonce ♥

vielsesring

forelsket-brudepar

brud-krammer gæst

“Vores gæster i ballonen var Niels’ far (piloten), Nanna’s forældre samt præst og fotograf. Niels’ mor var desværre syg og kunne ikke deltage, men hun var med til vores store bryllupsfest, som vi holdt 3 uger efter”.

brud-krammer-præst

biler-set-fra-oven

Vennerne på landjorden følger parret

brudepar-i-varmluftballon

brudepar-og-præst-i-varmluftballon

“Efter en times tid var flyvningen og vielsen overstået. Dagen var utrolig smuk og vi landede ikke mange kilometer fra hvor vi boede”.

“Nogle af vores venner havde jo jagtet os ned gennem Sjælland, og havde det helt store aften bord med, den stod på champagne og lækker mad. Så efter landingen holdt vi en hyggelig fest med musik og brudevals på en nyhøstet mark lidt uden for Ringsted”.

varmluftballon-på-jorden

Annonce ♥

varmluftballon-pakkes-sammen

bryllupsgæster-smider-fuglefrø

brudepar-får-kastet-fuglefrø

“Det kræver ikke en særlig tilladelse at blive viet i en luftballon, men det kræver et meget stort setup og planlægning at få det hele op at køre. Det er derfor helt klart ikke et bryllup for alle. Det var nervepirrende ikke at vide, om det overhovedet ville lykkes, og meget svært at få alting til at gå op i en højere enhed.

Men vi er så glade for, at vi gjorde det, og det var den bedste dag i vores liv”. 

dannebro-foldes-sammen

flag-foldet-sammen

brudepar-på-mark

brudepar-kysser-på-mark

Se video fra Nanna og Niels’ bryllup

Bryllupsklar ønsker Nanna og Niels et kæmpe stort tillykke med brylluppet og ønsker jer alt godt fremover.

Og tak til bryllupsfotograferne Tina og Jan Igaard fra igaard.dk for de fine billeder + video.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup