10 populære vielses- og forlovelsesringe

En ring til enten forlovelse eller bryllup skal passe til den person, som skal bære den. Der findes masser af unikke og personlige ringe, som kan matche enhver mand og kvinde uanset type og personlighed.

Herunder er der udvalgt 10 populære ringe af højeste kvalitet, som alle varierer i design, materiale og dekoration. Om du er til guld, hvidguld eller rosa guld, og om du foretrækker en ring med eller uden ædelsten, er op til dig og din kommende ægtefælle.

14 karat guldringe med 1 fremtrædende brillant fra Nuran. Nuran er en dansk smykkedesigner, som er anerkendt for at skabe unikke vielsesringe i højeste kvalitet. De smalle designs gør ringene enkle og tidløse.

smalle guldringe-med-diamant i damering

14 karat brede rødguldringe med 9 brillanter i dekoration fra Nuran. Hvis I vil have karakterfulde vielsesringe, kan I vælge en bredere udgave, hvor der på dameringen er påsat 9 brillanter i et stilfuldt, kvadratisk mønster.

Både herre- og dameringen måler 5 mm i bredden, og det skaber et særlig rustikt og iøjefaldende design.

brede-vielsesringe-guld med sten i damering

8 karat rødguldringe med 3 brillanter i hjertemønster fra Nuran. Den romantiske stil kan gennemføres ved at vælge vielsesringe, hvor dameringen bærer et hjerteformet mønster skabt af 3 brillanter. Begge ringe er enkle i design med blanke overflader og fremstår smukke med en bredde på 5 mm.guldring-med-3-diamanter

14 karat hvidguldringe med 5 brillanter fra Nuran. Hvidguld skaber et stilrent og glamourøst look på vielsesringe. Hvis I foretrækker dette ’rene’ og klare udtryk, kunne dette sæt være noget jer, hvor der på dameringen er 5 brillanter spredt elegant ud på forsiden. Begge ringe er 4 mm i bredden.

hvidguld-vielsesringe

14 karat rødguldringe med 12 brillanter fra Nuran. Nuran er særlig kendt for at skabe ringe, der ikke findes 2 ens udgaver af. Til dig der ønsker en ekstra glamourøs damering med masser af karakter, kan du vælge et sæt ringe, hvor kvindens ring bærer hele 12 brillanter påsat i skarp linje på ringens forside.

guldringe-med-mange-diamanter

Annonce ♥

14 karat hvidguldsring med 9 brillanter i 3 hjerter fra Nuran. Når I ønsker en personlig og romantisk ring, kan I vælge det stilfulde sæt med ringe fra Nuran, hvor dameringen bærer 3 hjerter. De i alt 9 brillanter er stilfuldt påsat ringens forsiden, mens herreringen fremstår helt blank.

Begge ringe måler 6 mm i bredden og skaber et karakterfuldt look.

hvidguldring-med-9-brillanter

9/14 karat forlovelsesring i guld. Enkel og tidløs ring i et smukt design med en elegant, fremtrædende LAB Grown diamant fra danske Aagaard, som er anerkendt for at anvende klimavenlige diamanter i deres produktioner af forlovelsesringe.

LAB Grown diamanter er fysisk og optisk identiske med diamanter hentet fra miner, men de er skabt under kontrollerede og bæredygtige forhold.

solitairering-lab-grown-diamant

9/14 karat vielsesringe i hvidguld med LAB Grown diamant fra Aagaard. Har du brug for stilrene ringe, findes der vielsesringe i hvidguld med en elegant, indbygget diamant på dameringen. Begge ringe er blanke i overfladerne og måler 6 mm i bredden.

rundede-hvidguldsringe

9/14 karat forlovelsesring i guld med 12 brillanter fra Aagaard. Med 12 påsatte diamanter er denne forlovelsesring en ren prinsessering. Det smalle design kan matche enhver kvinde.

prinsessering-i-guld-med-diamanter

9/14 karat forlovelses- eller vielsesringe med 3 diamanter fra Aagaard. Ønsker I unikke og karakterfulde ringe, kan I vælge de bredere udgaver på 5 mm med blanke overflader. Dameringen bærer et elegant, diagonalt mønster med 3 smukke, diamanter.brede-guldringe med brillanter på skrå

Du kan finde mange flere smukke vielses- og forlovelsesringe på guldcenter.dk

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup