5 vilde bryllupsoplevelser

annoncørbetalt

Kunne du godt tænke dig at der kom andet end gryder, bestik og tallerkner på jeres ønskeliste til brylluppet? Så er du ikke underlig for faktisk bliver det mere og mere brugt at ønske sig oplevelser både til bryllup men også i al almindelighed.

Vi giver dig her 5 forskellige bud på en anderledes og sjov oplevelse, som du kan ønske dig til brylluppet.

Annonce ♥

Flyvende med flyboard

En rigtig sjov oplevelse til vands er flyboard, hvor du kan komme helt op til 8 meter over vandet.

Du bliver spændt fast på boardet og via en kæmpe slange med dyser, som er koblet til en vandscooter, kan du nu flyve hen over vandet. Hvis du ellers kan holde balancen vel at mærke, for hvis du mister balancen, så ryger du i vandet, men du kan rimelig nemt lære at manøvrere på boardet.

Prisen for at stå på flyboard er 899,- pr. person, og det inkluderer 45 minutters introduktion, 15-20 minutters flyvetid samt al leje af nødvendigt udstyr.

Bemærk at du skal kunne svømme 300 meter for at få lov til at deltage i denne oplevelse, og at det foregår i København.

mand står på flyboard oppe over vandet

Urban High Roping

En rigtig adrenalin kicker og bestemt ikke for dig der lider af højdeskræk eller måske lige netop, for her kan du balancere rundt i hele 50 meters højde i sikker stil. Hvilket gør dette til verdens højeste High Roping bane. Banen ligger i en af B&W’s gamle haller på Refshaleøen.

Faciliteterne byder på 4 forskellige baner med 28 forskellige og udfordrende reb aktiviteter i stigende sværhedsgrader.

Prisen for Urban High Roping er 395,- pr. person, og det inkluderer 3-4 timers super fed og nervepirrende underholdning, leje af nødvendigt udstyr og selvfølgelig en grundig sikkerhedsinstruktion af professionelle instruktører.

high roping klatre bane

pige balancerer på high roping bane

Eventyr på Aarhusbugten

Kom med på en sejltur på Aarhusbugten. Dette er en oplevelse der kombinerer fart, rigt dyreliv og historie om bugten.

Arrangøren skriver: “(..) Vi tager vores passagerer med derud, hvor de virkelige oplevelser gemmer sig. Med andre ord har vores ture fokus på indhold, læring og viden, og det gør ikke noget, hvis man har det sjovt, imens man bliver klogere på sig selv og omverdenen.(..)”

Det koster 399,- pr. person at komme med på denne tur.

sejlbåd på vandet i solnedgang

Kør Djævleræs

Når der skal køres Djævleræs er der kun et motto som gælder: Det kan kun gå for langsomt.

I kører 2 personer i hver bil, hvor I skiftes til at være fører og co-driver. I racer mod andre biler, og der skal køres i alt 12 omgange. Det er muligt at køre Djævleræs på Løvelbanen i Viborg eller på Nisseringen i Næstved, og det koster 895,- pr. person.

Hjelm, hjelmhue og nakkekrave låner du på stedet, og bil bliver selvfølgelig også stille til rådighed idet du ikke skal køre i din egen bil.

Annonce ♥

Bodyflight i vindtunnel

En meget populær oplevelse og her får du muligheden for at opleve følelsen af vægtløshed og frit fald i den store vindtunnel i Taastrup.

Vindtunnelen er 13 meter høj, og i bunden er der placeret 5 store propeller, der skaber en kraftig luftstrøm på 220 km i timen, der ryger op igennem tunnellen.

Det kræver ikke nogen særlige fysiske evner at prøve en Bodyflight tur, du skal bare være i det man kalder almindelig godt helbred. Du gennemgår en opvarmning og instruktion inden det “frie fald”. Prisen er 445,- pr. person for 1 minut, det er muligt at købe ekstra tid on location.

Alle sikkerhedskrav og procedurer er naturligvis overholdt, så du kan roligt kaste dig ud og mærke det store sus.

pige tester bodyflight i vindtunnel

2 personer svæver oppe i vindtunnel

Denne artikel er skrevet i samarbejde med duglemmerdetaldrig.dk som ud over de vilde oplevelser også byder på en række andre oplevelser til bryllup

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup