Bliv bryllupsklar med Invisalign


En af livets helt store begivenheder er, for de fleste den dag de skal giftes. Som brud er bryllupsdagen især en dag, hvor man ønsker at fremstå allersmukkest. Det er ligeledes en dag, hvor man er i centrum, hvor dagen foreviges med billeder og videoer, hvilket understreger vigtigheden omkring hvorfor, udseendet skal sidde i skabet lige netop den dag. Der findes dog forskellige og personlige måder at blive og føle sig bryllupsklar på.

Nogle bestiller tid til at få lavet negle, bryn og andet velvære-mæssigt, mens andre tumler med personlige skavanker, som man går og ønsker rettet op på inden da. Det kan eksempelvis være, at du går og drømmer om at få fikset dit tandsæt inden den store dag, så smilet står knivskarpt. I så fald kan du få et smukkere smil med invisalign allerede i dag.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en aftagelig og gennemsigtig skinne, som skånsomt skubber tænderne ind i den ønskede position. De fleste forbinder tandretning med såkaldte togskinner, men med Invisalign kan du faktisk få rettet dine tænder uden at skulle have en ubehagelig metalbøjle siddende på tænderne. Selve skinnen er produceret i et let materiale, som tilpasses til enkeltpersoners tandsæt. På den måde medfører behandlingen minimale gener undervejs.

Annonce ♥

Selve behandlingen

Selve behandlingen med Invisalign starter hos din lokale tandklinik – såfremt de udbyder behandling med Invisalign. På tandklinikken drøftes dine forventninger til resultatet og en scanning foretages af dine tænder. Scanningen benyttes både til at få et indblik i hvorledes dit tandsæt ser ud, men også til at kunne fremstille en serie af Invisalign-skinner, der passer til dit tandsæt.

Desuden giver scanningen mulighed for at udprinte en 3D-animation, der gør dig klogere på behandlingens omfang, varighed og resultat. På den måde får du en klar fornemmelse af forløbet, allerede inden behandlingen starter. Dette er også rart, hvis man går og skal planlægge et bryllup.

Når skinnerne er blevet fremstillet, udleveres de til patienten. Herefter foregår det meste af behandlingen hjemmefra. Skinnerne skal bruges 20-22 timer i døgnet, og cirka hver anden uge, skiftes der til den næste skinne i serien. Hver skinne i serien retter tænderne en smule, indtil de har opnået den ønskede position.

Indtænk behandlingstiden i bryllupsplanerne

Hvis Invisalign lyder som noget for dig – og særligt noget, du ønsker dig inden din bryllupsdag, skal selve behandlingstiden indtænkes i planerne. Varigheden af behandlingen afhænger af den enkelte person, men kan vare fra seks til atten måneder. Det bør derfor overvejes om denne behandling er ønskværdig, hvis det behandlingen ramler sammen med bryllupsdagen, da det nok ville være at foretrække ikke at skulle bære skinnen på selve dagen.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup