Bliv helt klar til din bryllupsdag


Måske nærmer den store dag sig. Brylluppet, kommer altså tættere og tættere på. Det er dit livs måske allerstørste dag, og derfor ser du nok gerne at den bliver helt perfekt. Der er mange ting som skal ordnet og planlægges på forhånd, i forhold til selve vielsen, festen og logistikken. Maden, kagen og hvem der skal inviteres, er også en del af planlægningen.

Men udover disse vigtige gøremål, så er der også nogle helt andre ting der skal styr på i forhold til bryllup. Nemlig hvordan bruden skal se ud. Læs med her.

Kjolen

Som kommende brud, er denne del ekstremt personlig og måske noget af de allervigtigste ved brylluppet. Udover, selvfølgelig at ægte ens livs kærlighed. Nogle mennesker, har drømt om denne dag en stor del af deres liv og måske allerede siden barn, haft en idé om hvordan den smukke kjole skal se ud.

Annonce ♥

Mennesker er forskellige, også når det kommer til brudekjolen. Nogle ønsker måske slet ikke en kjole på og andre vil gerne have en prangende kjole med langt efterslæb og slør. Dét man kan gøre, er selvfølgelig at få professionel hjælp i en brudekjoleforretning.

Forberedelse til den store dag

Nogle mennesker, vil gerne gøre noget ved kroppen inden den store dag. Det kan være, at man gerne vil tabe sig et par kilo eller gøre noget ekstra for sig selv inden brylluppet. Måske man gerne vil gå fra mørkt til lyst hår over en længere proces. Det kunne også være man gerne vil have længere vipper med en nanolash serum inden brylluppet.

Mange kvinder vælger at benytte falske øjenvipper, men det kan til tider godt give nogle problemer. Dels, fordi det kan være svært at sætte dem på og dels fordi, de faktisk kan være lidt generende. Nanolash Serum kan derfor være et godt alternativ. Serummen plejer nemlig vipperne samt gør dem stærkere.

Nanolash Serum kan give længere vipper ved kun fire ugers brug og er med til at give et flot og naturligt præg i forhold til vipperne. Derfor er det en god idé at bruge serummet et stykke tid inden den store dag.

Hvilken slags bryllupsmakeup ønsker du?

Der findes brude, som klarer makeuppen selv når de skal giftes. Men mange vælger dog at få lagt en professionel brudemakeup. Hvad enten, at den skal være så neutral som muligt eller man gerne må se detaljerne. Bryllupsmakeuppen, afspejler jo selvfølgelig ens personlige stil, men også kjolen. Der findes rigtigt mange dygtige professionelle som kan lægge makeuppen for en. Det kan dog være en god idé at bruge noget tid på at finde den rette. Særligt, hvis man er kræsen med hvordan den skal se ud.

Løst eller opsat hår?

Håret spiller selvfølgelig også en stor rolle på den store dag. Det kan være praktisk at have håret sat op, men mange vælger også at have det løst. Bryllupshåret, kan man med fordel også få ordnet af en frisør. Løst langt hår med bløde krøller er manges favoritter, ellers er opsat hår med fine detaljer også et hit.

Planlæg i god tid

Dette gælder ikke kun for festen, men også i forhold til hvordan man gerne vil se ud til brylluppet. Hvis man er meget specifik omkring udseendet og detaljerne, er det en god idé at få styr på, hvem der skal sætte håret og lægge makeuppen. Man kan eksempelvis se om det er muligt at få en prøveopsætning/prøvemakeup, så man hvad man kan forvente på selve dagen.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup