Bryllup på Hawaii

Artiklen er skrevet af vores samarbejdspartner Nicks Amerika.

Drømmer du om en romantisk parferie eller måske ligefrem at blive gift på en øde bounty-strand til lyden af sagte bølgeskvulp, så er du ikke alene. Lige nu er det populært at fejre kærligheden med en rejse til Hawaii.

Da Camilla og Nicolai skulle giftes, druknede de lidt i bryllupsplanlægning. Dét, at skulle jonglere rundt med gæstelister, finde den rette menu, booke lokaler – og i det hele taget få egne og andres forventninger til at gå op i en højere enhed, dræbte lidt af glæden.

Annonce ♥

“Gejsten og sommerfuglene i maven manglede. Vi var gået i gang med at planlægge en fest, der aldrig havde været vores drøm” fortæller parret. De besluttede derfor at give pokker i bryllupstraditioner og tage ud og rejse i stedet.

De ville se, hvor langt væk de kunne komme for de samme penge, som de ellers havde tænkt at bruge på en fest.

Kontaktede en rejse specialist

Parret kontaktede Nicksamerika, der er specialister i rejser til Hawaii og USA og fik fat Nicolai Nyrop-Larsen (Nick), der er direktør i firmaet, og som har lavet mange bryllupper i USA og på Hawaii.

“Nick stillede en masse spørgsmål og spurgte ind til, hvad vi kan lide at lave, når vi rejser – og også hvad vi ikke kan lide”. Efter en grundig samtale lagde parret røret på, og allerede dagen efter modtog de et detaljeret forslag til drømmerejsen med rejsedatoer, valg af øer, hotelforslag, billeje osv.

For Camilla og Nicolai var det trygt at få hjælp til planlægningen af Nick, som har lokalkendskab og personligt har testet rejserne sammen med sin egen familie.

“Jeg har efterhånden arrangeret mere end 100 bryllupper på Hawaii, og især på sådan en dag gælder det om at indfri folks drømme. Brudeparret skal føle sig trygge og i gode hænder,« fortæller Nick.

big island hawaii

Waipio Valley på Hawaii’s største ø, Big Island

Annonce ♥

Det perfekte bryllup

Inden for det sidste år har Nicksamerika oplevet en stigning i rejseglade par, der fravælger bryllupsfesten herhjemme for i stedet at forkæle hinanden med et uformelt drømmebryllup på Hawaii.

For Camilla og Nicolai begyndte bryllupsfesten allerede tidligt om morgenen med en sejl- og snorkeltur på Molokini – et vulkankrater i havet.

“Det var en fantastisk oplevelse at snorkle blandt koraller, fisk og skildpadder. Selve vielsen foregik på stranden om eftermiddagen, og det var helt perfekt. Vi blev modtaget af en bryllupsarrangør, en lokal præst og en fotograf som sørgede for, at vi bare kunne nyde hinanden og oplevelsen”, fortæller Camilla.

strand hawaii

Snorkeling Bay på Oahu som er Hawaii’s 3. største ø

Slip for al besværet

Netop det, at slippe for al planlægning og den usikkerhed, der er forbundet med selv at arrangere et bryllup i udlandet, får mange rejsende til at booke bryllupsrejsen gennem en rejsearrangør, der står for al koordinering.

“Det er min opgave som rejsearrangør at afdække alle de rejsendes drømme, ikke kun brudeparrets men også eventuelle gæsters. Jeg har selv personligt efterprøvet hver eneste aktivitet og seværdighed på den liste med mere end 30 unikke oplevelser fx til hver Hawaii ø.

Det løber op i ca. 90 personlige og unikke tips, som mine gæster får, når de bestiller rejsen”, fortæller Nick.

Mange af de lokale samarbejdspartnere har Nick kendt i mere end 15 år. “Det er klart, at den form for tillid og langvarigt samarbejde også kommer kunden til gode. Dels får de en rejseplan, der holder, men også prisen på rejsen bliver fornuftig, da der ikke er nogle fordyrende mellemmænd”, fortsætter Nick.

Flere eventyr venter

For Camilla og Nicolai var det den helt rette beslutning at fravælge bryllupsfesten herhjemme og i stedet få det eventyrbryllup, de drømte om på Hawaii med rendyrket hawaiistemning.

“Vi er kun lige begyndt vores eventyr sammen som ægtepar, og Hawaii samt USA er et andet eventyr, som vi klart vil opleve mere af. Også næste gang, skal Nicksamerika arrangere turen for os, det er der slet ingen tvivl om”,  afslutter Camilla og Nicolai.

Vil du vide mere om bryllupsrejser til fx Hawaii, USA eller Bahamas? Så bestil en gratis samtale med bryllupsrejse specialisten Nick – Bestil et uforpligtende opkald her

Læs mere om brylluprejser Hawaii eller Læs rejsebreve fra bryllupsrejser til Hawaii, arrangeret af Nicksamerika

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup