Bryllupsfest på Grand Hotel Struer

Hvis I er til naturskønne omgivelser, spa og wellness samt store madoplevelser, så er Grand Hotel Struer stedet, hvor I skal holde jeres bryllupsfest. Ude ved den jyske vestkyst finder I Grand Hotel Struer.

Hotellet er beliggende nær Limfjorden i smukke og idylliske omgivelser, hvor overdådig mad, afslappende stemning og charmerende festlokaler er i centrum.

Annonce ♥

bordopdækning

Smukke festlokaler

Grand Hotel Struer tilbyder festlokaler i forskellige størrelser, som kan tilpasses efter jeres behov og ønsker, så der dannes den perfekte ramme om jeres bryllupsfest.

Hotellets personale har stor erfaring med at planlægge store og små selskaber, og tilbyder at planlægge jeres store dag sammen med jer, så I kun skal koncentrere jer om at nyde jeres dag fuldt ud.

Personalet på Grand Hotel Struer vil være til stede hele dagen fra start til slut, og de klarer alle de praktiske opgaver i forbindelse med bryllupsfesten.

chokoladedessert

Fantastisk madoplevelse

På Grand Struer Hotel kan I være sikre på en madoplevelse, som I vil huske. Kokkene fokuserer på simpel og god mad med et udvalg af de bedste råvarer. I fællesskab med de fantastiske kokke på stedet, kan I sammensætte en bryllupsmenu helt efter jeres personlige ønsker.

Er I mere interesserede i at overlade denne opgave til kokken alene, så kommer de også meget gerne med forslag til færdige menuer til jer.

hotelværelse

Annonce ♥

Overnatning

Hvis jeres gæster kommer langvejsfra, eller blot ønsker ikke at skulle bekymre sig om hjemtransporten, så er der gode muligheder for overnatning til både jer og jeres gæster efter bryllupsfesten. Næste morgen serveres der en stor lækker morgenmadsbuffet i hotellets brasserie og bar.

En overnatning på hotellet efter festen giver jer muligheden for at forlænge fejringen af jeres bryllup lidt længere, og få talt med alle gæsterne, inden de tager hjem igen.

Skulle I være lidt trætte efter den store dag, og godt kunne trænge til lidt selvforkælelse og afslapning, er der rig mulighed for at besøge det lækre kurbad inden hjemrejse.

kurbad

Kurbadet

Kun 100 meter fra hotellet ligger Kurbad Limfjorden. Det store kurbad på 900m2 er beliggende helt ned til Struer havn med udsigt over Limfjorden og havet, og tilbyder blandt andet spabade, vandbassiner, sauna, dampbade og forskellige behandlinger, såsom aromabad eller Hammam.

En tur i kurbadet kan løsne op for kroppens spændinger og hverdagens stress efter et vellykket bryllup, så I tager afslappet og tilpas derfra. Et besøg i kurbadet er den perfekte afslutning på et dejligt bryllup, og en masse fantastiske minder i bagagen, inden I vender hjem til hverdagen igen.

Læs mere om muligheden for at afholde jeres bryllupsfest på Grand Hotel Struer her.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup