Kviklån til bryllup

Sommerperioden er højsæson for bryllupper, og drømmer I om at fejre kærligheden med en storslået fest eller en uforglemmelig bryllupsrejse, men mangler overskud i økonomien, så læs videre. Her får du en guide til fem ting du skal tjekke, inden du tager et kviklån til brylluppet.

En bryllupsfest er for manges vedkommende en engangsforestilling, så derfor skal det hele være perfekt, og sidde lige i skabet. Uanset om I har været sammen i ti år eller lige har mødt hinanden, fortjener I en unik fest, der opfylder alle jeres drømme.

Annonce ♥

Det kan dog ofte være svært at realisere alle drømmene uden økonomisk hjælp. Inden I kaster jer ud i dyre kviklån, så kommer her en kort tjekliste, der gør låneprocessen bedre og billigere.

Hvad koster jeres drømmebryllup

Et oplagt sted at starte er at undersøge, hvad det ideelle bryllup skal koste. Og lad det være sagt med det samme, et bryllup er ikke det dummeste at bruge mange penge på. Heller ikke selvom det drejer sig om lånte penge.

Det er nemlig altid en fordel at være meget konkret, når man skal låne penge og vide præcis, hvad pengene skal bruges til. Og netop et bryllup planlægger I sikkert ganske nøje.

Hvis du derimod har brug for at låne penge, fordi din konto altid er tom midt på måneden, er et kviklån næppe det rette for din økonomi.

Hvordan ser jeres økonomi ud

Selvom I har en stærk økonomi, bør I alligevel give den et ekstra tjek, inden I låner. Det handler først og fremmest om, at I skal være sikre på, hvor mange penge I har råd til at afdrage med hver måned.

Har I ikke allerede et fælles budget, kan brylluppet være en oplagt anledning til at opstille et. Et fælles budget behøver ikke at betyde fælles økonomi, men det skal vise hvilket beløb, der realistisk kan betales tilbage hver måned. Husk at være realistiske, når I lægger et budget.

Annonce ♥

Har I flere lån, der kan samles

Flere kviklån er sjældent godt for økonomien, da hvert enkelt lån rummer flere udgifter end blot renterne. Det er derfor en fordel at samle lånene ét sted. Det gælder både, hvis I har eksisterende lån sammen eller hver for sig, men det gælder også for fremtiden.

Skal I låne til flere ting så vil det være smart at optage et samlet lån, i stedet for flere små. Måske tilbyder brudekjole butikken et forbrugslån til kjolen og rejseselskabet et lån til drømmerejsen, men der kan potentielt være penge at spare ved kun at låne ét sted.

Sammenlign forskellige muligheder

Der findes rigtig mange muligheder for at låne penge, både på internettet og i den fysiske verden. Det er derfor en rigtig god idé at kigge jer for, inden I bare springer på den første udbyder med en smart reklame. Måske findes det bedste lån hos en virksomhed, I aldrig har hørt om.

Når I ved, hvor mange penge I skal bruge på brylluppet og har lavet et budget, der fortæller hvor mange penge, I har råd til at afdrage med over de næste måneder eller år, kan I bruge disse tal til at undersøge forskellige muligheder gennem en sammenligningstjeneste på internettet.

Brug eksempelvis kviklaan-guide.dk til at finde det lån, der passer bedst til lige netop jeres situation.

Undersøg udbyderen

Det kan være en meget god idé at undersøge andre kunders oplevelser med en konkret låneudbyder, inden I beslutter jer for at låne. Den tid det tager at læse et par siders anmeldelser igennem, kan være givet godt ud på den lange bane.

Selvom du næppe bliver snydt hos de store selskaber, kan det være meget nyttigt at undersøge andres erfaringer med eksempelvis kundeservice. Disse informationer kan tjene som en god guide, så brylluppet ikke ender med en ødelagt økonomi.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup