Permanent hårfjerning inden bryllup

Der findes masser af forberedelser i forbindelse med et bryllup. Der skal være styr på feststedet, brudekjolen, musikken og fotografen. Men de allerfleste brude lægger også meget energi og mange kræfter på at komme til at se så godt ud som muligt til brylluppet.

Hvis du er som flertallet, så skal du helt sikkert i gang med at fjerne uønsket hårvækst, og I denne artikel kan du læse om permanent hårfjerning og om de mest populære hårfjerningsmetoder, der effektivt kan klargøre dig til det store øjeblik.

HPL Hårfjerning (IPL)

Gennem de seneste år er der udviklet en ny teknologi til permanent hårfjerning kaldet IPL (Intense Pulsed Light). Denne teknik dækker over intense lysimpulser, som skydes mod huden og er oprindeligt blevet anvendt af klinikker som alternativ til den farligere og mere risikofyldte laserhårfjerning.

Annonce ♥

Anerkendte producenter har senere taget denne teknologi til sig og udviklet hårfjerningsprodukter til hjemmebrug, der anvender IPL – nu omdøbt til HPL (Home Pulsed Light).

De intense lysimpulser sendes mod hårsækkene, så de bliver ødelagt og dermed hæmmer fremtidig hårvækst. HPL teknologi kan anvendes alle stedet på kroppen, herunder ansigt og intime områder.

Den mest anerkendte producent i denne branche er Silk’n, som har lavet en lang række af produkter i serien og stadig optimerer kapaciteten og intensiteten med nye versioner.

Den bedst sælgende version er Silk’n Glide 150.000, som rummer 150.000 lysimpulser og dermed har en lang varighed i op til flere år.

Den forhandles på ShytoBuy.dk til kun 909 kr., hvilket er den billigste pris på markedet. Derudover tilbydes også en pengene tilbage garanti, hvis du ikke oplever nogen virkning.

silk'n glide hårfjerner

Ovenstående: Silk’n Glide 150.000 som giver dig en dejlig glat hud

Hårfjerningscreme

Hvis du ikke er så meget for at investere i en HPL Hårfjerner, er det også muligt at købe hårfjerningscreme. Denne metode kategoriseres som semi-permanent, da disse cremer ikke direkte fjerner håret, men blot hæmmer fremtidig hårvækst.

For nogle personer vil virkningen være bedre end for andre, da vores hårstruktur er forskellig.

Hårfjerningscremer fungerer ved at cremen tvinger hårsækkene ind i den katagene hårproduktions-fase, så hårvæksten stoppes, og de nuværende hår begynder af falde af.

I det næste skridt dæmpes celledelingen, hvilket resulterer i, at tilbagevendende hår vokser langsommere. Tilmed vil de nye hår være lysere og finere end tidligere.

Sikkert at anvende

Hårfjerningsmulighederne nævnt i denne artikel medfører ingen bivirkninger og du kan roligt og sikkert anvende metoderne til permanent hårfjerning, så der er færre bekymringer inden dit bryllup.

ShytoBuy.dk fører også andre interessante kategorier i forbindelse med klargøring til brylluppet, herunder tandblegning, hårtab og seksuel sundhed.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup