Skøn hudpleje med pHformula

Bryllupsklokkerne skal snart ringe ind til et af højdepunkterne i dit liv. Alt er klappet og klart, næsten. For måske mangler du lige at give dig selv det allersidste prik over i’et, nemlig en fantastisk omgang kærlig pleje til din ansigtshud.

For hvem gider have røde pletter eller en dårlig glød i ansigtet på alle bryllupsbillederne? Det gider du ikke, og derfor er det heldigt, at du nu er havnet på denne side, hvor vi vil introducere dig til pHformula Academy & Clinic. Læs med her.

Annonce ♥

Hvad er pHformula

pHformula Academy & Clinic er et behandlingssted, der udelukkende beskæftiger sig med ansigtshuden og dens problematikker. Her kombineres effektiv hudpleje med ekspertviden, der giver synlige resultater.

pHformula er et dermatologisk “skin resurfacing system”, som er det første pharma-kosmetiske produkt på markedet. Og hvad betyder det så? Jo det betyder, at vi her snakker om et produkt med en kosmetisk effekt, der er baseret på farmaceutisk forskning og udvikling.

Uden at blive alt for nørdet, så går det i grove træk ud på, at dine beskadigede celler regenererer sig, og du genopbygger hudens øverste lag.

pHformula Innosearch Laboratorie ledes af professor Fernando Bouffard, uddannet farmaceut og fjerde generation i den spanske familievirksomhed, der har base i Barcelona.

phformula-clinic-entre

Inden behandlingen

Ligeså snart du træder indenfor døren hos pHformula Academy & Clinic i deres klinik på Dag Hammarskjölds, så fornemmer du den ro, som hviler over stedet. Det er som at træde ind i en anden verden, og her kan du unde dig selv at slappe af og bare nyde at blive puslet om.

Første gang du kommer til klinikken, vil du få tilrettelagt et personligt behandlingsforløb, som passer til netop dine behov.

For at kunne gøre det, så vil du inden forløbets start blive undersøgt af en specialuddanet behandler. Her kigger man på, hvad det er for problemstillinger, du har med din hud, og der udføres altid en grundig tolerance- og sensitivitetstest for at fastslå, hvad der vil være den bedste behandling for dig.

Behandlinger og hjemmepleje

Uanset hvilke udfordringer du har med din hud, så kan du blive hjulpet. Akne og uren hud, fremskredne alderstegn, pigmentspletter, rødmen, manglende glød? Alt sammen noget som kan afhjælpes med behandlinger.

Et eksempel på din første behandling kan se sådan her ud:

Afrens, hudanalyse, peeling, dybderens, syre udvalgt efter behov, masage af ansigts, nakke og skulder, øjenmaske, rensende og afgiftende kulmaske, cremepleje samt rådgivning. Varighed ca. 80 minutter og prisen er 1.150 kr.

Selvom det ville være skønt, så kan du jo ikke rende på klinikken mange gange om ugen. Men det betyder ikke, at din hudpleje skal gå i stå. Det allerbedste resultat får du nemlig, hvis du fortsætter med at pleje din hud med pHformula’s hjemmepleje produkter.

phformula-skincare

Personlig hudpleje shopper

Begrebet personal shopper er ikke nyt, men har du nogensinde hørt om en personlig hudpleje shopper? Det havde vi heller ikke, men det findes altså. Hos pHformula Academy & Clinic kan du booke en tid hos en hudpleje shopper.

Det helt åbenlyse en personlig hudpleje shopper kan hjælpe dig med, er jo finde de rigtige produkter til dig og lære dig, hvordan du anvender dem derhjemme for at opnå bedste resultat.

Men herudover kan hun også rådgive dig om kost, livsstil og andre faktorer, som har en negativ indflydelse på din hud. Altså hvad du selv kan gøre for at holde din hud så frisk og und som muligt.

Kontaktoplysninger

Hvis du har fået lyst til at vide mere om pHformula og afprøve deres produkter, så kan du tage kontakt til pHformula Skin Academy & Clinic på telefon 70 21 10 71.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup