Sådan får du sundt og velplejet hår

Til brylluppet vil du helst sikkert gerne fremstå så skarpt som muligt, og være den bedste version af dig selv. Det indebærer selvfølgelig, at håret er lækkert og velplejet på din store dag.

Utrolig mange kvinder oplever udfordringer med, at håret hurtigt bliver slidt og fremstår kruset og spaltet.

Annonce ♥

Hårkvaliteten varierer fra person til person, men selvom du fra naturens side af ikke er beriget med en strålende tyk hårpragt, så er der dog en række ting, som du selv let kan gøre for at give dit hår den bedst mulige pleje.

I denne artikel vil vi give dig nogle konkrete råd til, hvordan du kan få smukt og sundt hår til dit bryllup.

Vitaminer og mineraler til håret

Du kan købe dig fattig i hårkurer og hårbehandlinger, men uden den rigtige næring til håret opnår du ikke det flotte resultat, som du drømmer om. En sund og varieret kost, hvor du sørger for at inkludere en række af forskellige kilder til både vitaminer og mineraler vil have stor betydning for hårets sundhed.

Det kan dog have visse udfordringer at få spist tilstrækkeligt varieret, og mange vælger derfor at tage et kosttilskud, som indeholder vitaminer til håret og på den måde sikre sig, at håret får de vitaminer og mineraler, som det har brug for.

En rigtig stor bonus ved at fokusere på håret er, at hud og negle har brug for mange af de samme vitaminer og mineraler som håret for at forblive sundt. Det betyder, at hvis du fokuserer på sundt hår, vil du også automatisk opleve, at både hud og negle bliver sundere og stærkere.

Når du vælger et kosttilskud eller forsøger at spise varieret, er det vigtigt at fokusere på de rigtige vitaminer til håret. Disse inkluderer vitamin A, B, C og E, herunder de bestemte typer a B-vitamin biotin og niacin. Når det kommer til valg af mineraler, har håret godt af at få tilstrækkeligt med jern og magnesium.

Annonce ♥

Undgå at slide på håret

Udover at få den rigtige næring til håret, kan du også gøre flere ting i hverdagen for at undgå unødigt slitage på håret.

Hver gang du vasker dit hår, så slider du på det. Daglig hårvask er slet ikke nødvendig, stræb efter at vaske håret så sjældent som muligt. I starten vil du opleve, at håret hurtigt bliver fedtet, men dit hår kan rent faktisk vænne sig til at blive vasket meget sjældent, uden at det ser fedtet ud.

Jo mere naturligt du behandler dit hår, des sundere vil det også blive. Det betyder, at håret skades hver gang du benytter dig af afblegning og farvning, styler det ved hjælp af glattejern, føntørrer, krøllejern osv.

Og faktisk slider det også på håret hver gang du spænder det stramt op med hårelastikker.

Du kan læse mere om at få sundt hår på Lé Luna – Hudpleje og skønhedsprodukter.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup