Udsæt menstruation ifm bryllup

annoncørbetalt

Nu kan du udsætte din menstruation på din bryllupsdag, også selvom du ikke tager p-piller og på den måde kan springe over. Læs ekspertens råd om emnet og bliv klogere på, hvordan du nemt kan hoppe en periode over.

Du har garanteret planlagt dit bryllup ned til allermindste detalje. Kjolen, festen, maden, musikken, borddækningen – du har helt styr på det hele. Noget af det mest irriterende der så kan ske er, at alt du får din menstruation lige netop op til dit bryllup. Hvem gider bøvle med bind og tampax på sin bryllupsdag?

Annonce ♥

Men du kan være helt rolig, det er ikke nødvendigt at ringe til gæsterne og skubbe brylluppet en uge, der er nemlig kommet en ”udsæt din menstruation” on demand service, så du kan komme tilbage i kontrol.

Denne service indebærer blandt andet receptpligtig medicin, som på en sikker måde kan udsætte din periode, så du kan koncentrere dig om din bryllupsdag. Vi har talt med en af eksperterne bag, se hans svar på spørgsmålene her.

Hvordan virker den særlige teknik til udskydelse af menstruation?

Vi sælger receptpligtig medicin, som kan forhindre din menstruation i at gå i gang. Vi tilbyder to muligheder: 10 og 20 dages behandling med progesterone, som kan sørge for, at perioden ikke falder sammen med din bryllupsdag.

Du kan begynde behandlingen tre dage før din periode skal starte og så tage én tablet tre gange om dagen. Det stopper livmoderen fra at gennemføre ægløsningen, og derfor vil du ikke bløde. Når du stopper med at tage pillerne, vil din periode begynde indenfor 3 dage.

Denne service er lavet for at hjælpe brude med at nyde deres dag uden at skulle tænke på deres blødning.

Er det sikkert?

Som med alt anden medicin, så er der nogle mennesker, som ikke bør tage det. Dette er noget, som vi lægger meget vægt på i vores service.

Skal jeg tale med min læge først?

Nej, du skal ikke tale med en læge, hvis du søger om pillerne igennem dit online apotek. Vi har vores eget hold af læger, som kan udstede recepter, uden at du skal tale med din egen læge .Så længe vi vurderer, at det er sikkert for dig selvfølgelig.

Vil jeg have nogle symptomer i perioden, mens jeg tager medicinen?

Du vil måske føle nogle milde mavesmerter, men det er helt normalt.

Er der nogle helbredsmæssige faktorer, som jeg skal overveje, før jeg tager medicinen?

Der er flere situationer, som kan forhindre dig i at tage denne medicin – vi anbefaler dig fx ikke at tage medicinen hvis du ammer. Du kan læse mere på vores hjemmeside.

Kan jeg blive gravid, mens jeg tager medicinen?

Dette er ikke et præventionsmiddel, så du kan stadig blive gravid.

Er det sikkert at tage anden medicin, mens jeg udsætter min periode?

Medicin kan reagere indbyrdes. Som en del af vores online service spørger vi dig, hvilke andre former for medicin du tager. Hvis du tager andet, som kan interagere med vores medicin, så udsteder vi ikke en recept til dig.

Hvornår vil min periode vende tilbage til normalen

Normalt vil den komme 3 dage efter, du stopper med at tage pillen.

Hvor ofte må man udsætte sin periode?

Du kan udsætte flere perioder, hvis det er nødvendigt. Men dette kan påvirke din cyklus, og det tager måske noget tid, før den vender tilbage til normalen igen. Tal med din læge omkring din periode og dine muligheder.

Er der andre sikre måder at udsætte min periode på?

Hvis du tager en kombineret p-pille, så skal du bare tage hele pakken uden at tage pausen mellem pakkerne. Dette er den alternative måde at springe en periode over. Men læs venligst instruktionsbogen før du gør dette.

For at føle dig endnu mere forberedt på din store dag, så har vi lavet en kort guide til, hvordan du kan gøre det. Læs mere på hjemmesiderne under referencer.

Referencer:

1: Fakta Præparat Norethisterone 

2: Alt om Menstruation

3: Forskydning af menstruationen

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup