Askepot & Valentino

Kom med indenfor hos Askepot & Valentino i Tønder, som får drømmen om ønskekjolen til at gå i opfyldelse for de mange brude, der besøger forretningen. Den smukke butik er fyldt med lækkerier til både hende og ham.

Vi har taget en snak med indehaver Jonna Gehrt, for at høre lidt mere om, hvad det er for spørgsmål, som deres kunder stiller i butikken i forbindelse med en brudekjole prøvning.

brudekjole med dyb udringning og blonde slæb

Annonce ♥

Ovenstående brudekjole er model Ritmo fra Atelier Pronovias kollektionen, der forhandles i Askepot & Valentino

Prisgaranti

“Flere kunder spørger om, hvad nu hvis de kan finde samme kjole et andet sted men billigere. Vores svar er, at hvis du finder samme kjole til en lavere pris i en anden dansk butik og kan dokumentere det, så matcher vi naturligvis prisen”.

brudekjole med v hals

Ovenstående brudekjole er model 218016 fra Ladybird, der forhandles i Askepot & Valentino

Hvor lang tid inden

“Et tilbagevendende spørgsmål er, hvor lang tid i forvejen inden brylluppet, man skal komme til prøvning”.

“Vi anbefaler, at du kommer til prøvning aller senest 5 måneder inden dit bryllup, hvis du vil have frit valg på alle hylder. Hvis drømmekjolen ikke er i butikken i den rigtige størrelse eller farve, kan det i værste fald tage op til 4 måneder at få en kjole syet til dig”.

“Men vi har altid i hundredevis af smukke kjoler i butikken, så fortvivl ikke hvis du er sent ude, vi skal nok finde noget fint til dig, som matcher dine drømme og ønsker”.

brudekjole med lange ærmer og slids

Ovenstående brudekjole er model Moccasin fra Rembo Styling, der forhandles i Askepot & Valentino

Hvor lang tid tager en prøvning

“Vi sætter altid 2 timer af til en prøvning, hvis du vel at mærke har husket at bestille en tid. Og det er uanset om du kommer i weekenden, til udsalg, eller på en hverdag”.

“Vores ekspedienter bliver uddannet her i huset og bliver først ”sluppet løs” i brudeafdelingen efter et halvt års intensiv oplæring, så du kan altid være 100% sikker på en professionel betjening”.

Annonce ♥

Hvor mange skal med

“De fleste brude vil gerne have nogen med til prøvningen, så de for det første kan dele oplevelsen med en anden og samtidigt få andres meninger om de forskellige kjoler, som der prøves.”

“Det er helt op til den enkelte, hvor mange de vil tage med, dog er det vores erfaring, at det er klogt at begrænse antallet, da alt for mange meninger ofte forvirrer mere end det gavner”.

blonde brudekjole med v hals

Ovenstående brudekjole er model 8966 fra Justin Alexander, der forhandles i Askepot & Valentino

Servering

“En brudekjole prøvning er jo en særlig begivenhed, som skal være forbundet med noget hyggeligt og godt. Vi sørger derfor altid for, at der serveres kaffe, the og vand samt chokolade og snacks, så ingen går sukkerkolde under prøvningen. Det er naturligvis gratis for bruden og hele hendes følge”.

Annonce ♥

Hvad med tilretning af kjolen

“Vi har som en af de ganske få brudebutikker i Danmark egen systue, hvor 4 dygtige skræddere og designere, giver din brudekjole den sidste finish”.

“Hos os er der også mulighed for at sætte dit eget præg på kjolen. Et eksempel kan være, at der skal laves ærmer eller laves om på ryg eller stropper. Dette gør, at du kan være med til at designe din egen unikke kjole, som kun findes i denne ene udgave. Det er ikke uden grund, at vi siger : Kom til os hvis du ikke vil ligne de andre”.

“For de af vores kunder som kører over en time, yder vi en ”med hjem på dagen service”, hvor man kommer om morgenen, får dagen til at gå med grænseshopping og hygge, og får så den færdige kjole med hjem sidst på dagen”.

brudekjole med lange ærme og hjerteudskæring

Ovenstående brudekjole er model Divina fra Pronovias kollektionen, der forhandles i Askepot & Valentino

Bytteret

“Vi har 3 måneders fuld bytteret også på de nedsatte kjoler, hvis du på nogen måde kommer i tvivl, bestiller du bare tid til en ny prøvning”.

Samlerabat

“Hvis du køber din brudekjole hos os, så har vi fine rabatordninger til både brudgommen og gæsterne”.

Annonce ♥

Om butikken

“Vi har eksisteret som brudekjole butik i over 20 år og for ca. 10 år siden flyttede vi til nye flotte lokaler på 1.000m2 og kunne nu kalde os Nordens største specialforretning med brude, fest og gallatøj til ham og hende”.

“I sensommeren 2017 modtog vi Nordic Bridal Arwards trofæ som Danmarks bedste brudebutik – valgt af vores leverandører. Dette er vi meget stolte af, og det giver vores kunder sikkerhed for at handle i en pålidelig og sikker butik”.

“Vi forhandler alle de førende mærker fra Europa og USA, som fx Pronovias , Atelier Pronovias, Rembo Styling Sincerity og Justin Alexander, for bare at nævne nogle få. Pronovias har for øvrigt modtaget prisen for bedste kollektion 2017/2018. Disse kjoler forhandles kun ganske få steder i Danmark”.

“Hvis du vil vide mere om os, så kan du besøge askepot-valentino.dk, hvis du vil bestille en tid til brudekjole prøvning så ring på telefon 74 73 87 87″.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup