Brugte brudekjoler

Brugte brudekjoler kan ligeså fint anvendes til et bryllup som nye brudekjoler. Der er ikke noget i vejen for at købe brugt og anvende den, du bliver ikke en mindre smuk brud af den årsag. Vi giver dig her et par fif til, hvordan du kan købe en brugt brudekjole.

Hvorfor købe brugte brudekjoler

Der kan være flere årsager til at vælge en brugt brudekjole. Måske er du faldet for en kjole, som – uanset hvordan du vender og drejer din pengepung – er for dyr for dig i nypris. Mange vælger jo at sælge deres brudekjoler efter brylluppet, så måske du kan finde drømmekjolen brugt til en billigere penge.

Eller måske er du faldet for en brudekjole af ældre årgang, som ikke findes ude i butikkerne længere, og derfor skal du lede efter en brugt model. Eller måske kan du bare generelt godt lide tanken om genbrug.

Annonce ♥

Brugte kjoler på nettet

På salgssider som DBA, Gul og Gratis, Trendsales kan du købe brugte brudekjoler af private personer.

Priserne varierer efter hvilken stand kjolen er i, mærket på brudekjolen kan også spille ind, og så er det jo ret afgørende for prisen, hvor desperat sælger ønsker at komme af med kjolen.

Hvis sælger ikke har plads til at have den hængende, så er hun måske villig til at gå langt ned i pris, og så kan du ende med at gøre et rigtig godt køb.

Ulempen ved denne her type annoncer er jo, at kjolerne er spredt over hele landet, så du skal være heldig lige at finde noget i dit nærområde.

Annonce ♥

Prøv altid kjolen først

Vi anbefaler ikke, at du køber en brugt brudekjole uden at have set og prøvet den. Heller ikke selvom du rent størrelsesmæssigt burde kunne passe den, da der kan være lavet justeringer i både bredden og længden på kjolen, som ikke passer til dig.

Se grundigt efter

Tjek også altid kjolen grundigt efter for fejl, er der hul i kjolen eller er der pletter eller skjolder? Vi anbefaler ikke, at du køber en plettet kjole, hvor du aftaler med sælger, at du selv skal stå for rens af kjolen, da du ikke ved, om pletterne går af efter rens.

Bed om kvittering

Køber du en helt ny kjole med mærker fra en sælger, som fx har fortrudt sit køb men ikke kan returnere den til butikken, så bed om at se en kvittering.

Det sker nemlig – heldigvis ikke ofte – at brudekjoler bliver stjålet fra butikker, så bed om at se en kvittering, det vil være usandsynligt at man ikke gemmer en kvittering på en helt ny brudekjole.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup