Love Lou Kjoleatelier

Louise Enemark, som ejer Love Lou Kjoleatelier, har en stor passion for at skabe kjoler til den begivenhedsrige dag, hvor kærligheden fejres. Hvor kvinden ønsker sig smukkest og samtidig føle sig rigtig godt tilpas.

Vi har taget en snak med Louise omkring hendes kjoleatelier og hvad kunderne kan forvente at opleve hos hende.

Stilrent, enkelt og klassisk med kant

Stilen hos Love Lou er ren, enkel og elegant i bløde tunge matte materialer, der falder naturligt og smukt. En stil der ikke overstråler én selv, men mere komplimenterer den du er. Designet er til kvinden, der gerne vil være naturlig, som hun er skabt, men med en stil der viser, hvem hun er. Mere underspillet end overspillet.

Annonce ♥

Konstruktionen af hver kjole er nøje gennemtænkt i linjer, der fremhæver det smukke i hver en kvindes figur. Komfort er et vigtigt element, når du gerne vil være sig selv og nyde hele dagen.

brudekjole med flot blonderyg

brud med flagrende slør

Samarbejdet

Hos Love Lou Kjoleatelier designer og konstruerer Louise hver enkelt bruds kjole.

”Min fornemste opgave er først og fremmest at lytte til kvinden, jeg skal lave kjole til. At lytte til hendes tanker og ønsker er essentielt for et godt samarbejde.

Kunden skal føle sig forstået og tryg, så denne proces bliver en dejlig del af hele oplevelsen, som hun også bagefter vil mindes ” siger Louise, der har lavet utallige kjoler gennem sin 15 år lange kjolekarriere og har studeret kvinders figur og tanker herom.

”Alle kvinder ved godt, hvad de i hvert fald ikke vil have, og det er jo en start, hvis man føler sig helt på bar bund. Ved at prøve forskellige modeller, så former der sig et billede af, hvad man godt kan lide, og hvad der er rigtigt for én”.

brudekjole med lange ærmer

brudekjole med blonde ærmer

Kjolematerialer

Louise tager årligt 2-4 gange på messer i udlandet for hele tiden at udfinde de nye materialer, der passer til DNA´et hos Love Lou. Blonder der ikke er for blomstret, men som har et mere grafisk udtryk. Matte materialer der er vævet, så de smyger sig på den rette måde. Nye farver og nuancer og tendenser.

Love Lou Kjoleatelier har derfor et stort kartotek og viden indenfor materialer.

brudekjole med flot bar ryg

Passionen

Hos Love Lou skaber Louise kjoler, fordi det bringer en meget stor glæde at skabe noget så personligt som en brudekjole til en kvinde. Alle kvinder har hver deres historie, og det er en særlig ære at blive en del af denne begivenhedsrige dag. Alle kjoler bliver skabt med kærlighed for håndværket i kærlighedens navn.

Læs mere om Louise Enemark og Love Lou Kjoleatelier på love-lou.dk

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup