Rensning af brudekjole

Rensning af brudekjolen er en rigtig god idé efter den store fest. Uanset om du planlægger at sælge brudekjolen eller gemme den som et minde om en fantastisk dag. Det kan være, at du har valgt at få lavet nogle fantastiske “trash the dress” billeder efter brylluppet, og kjolen er måske ikke lige så smuk hvid, som den var, da du havde den på til dit bryllup.

Det er så her rensningen af brudekjolen kommer ind i billedet, for den fantastiske kjole kan godt blive pæn igen. Her får du nogle gode råd til, hvad du skal gøre, når kjolen skal renses.

Brudekjolen skal renses

I princippet kan du få din brudekjole renset på et helt almindeligt renseri. Brudekjoler kan dog være en sart sag, og særligt hvis kjolen er af silke eller blondestof eller overstrøet med små fine perler og sten, kan det godt betale sig at undersøge markedet, før du vælger, hvem der skal have æren af din kjole.

Annonce ♥

Nogle renserier har specialiseret sig i brudekjoler, mens andre renserier ”bare” har rigtig god feedback fra deres brugere. Det er også en mulighed at spørge der hvor du køber/har købt din kjole. Mange af butikkerne samarbejder med og kan anbefale renserier, som de selv anvender.

Annonce ♥

brud liggende i vådt sand

I Bryllupsklars forum kan du ved at bruge søgefunktionen finde tråde om netop rensning af brudekjole. Her deler tidligere brude deres erfaringer med forskellige renserier. Og mon ikke også der er nogen fra dit lokalområde? Hos Dansk Renseriforening kan du finde renserier ved søgning på postnummer.

Pris på rensning af brudekjole

Sørg for at få din kjole renset hurtigst muligt. Jo længere tid græspletter, rødvinspletter og makeup rester får lov at sidde, jo sværere er det at få af igen. Præcis som med alt andet tøj. Prisen for rensning af en brudekjole er meget forskellig. Det afhænger både af hvilket renseri, du vælger men også af din kjoles design.

En simpel kjole er nemmere at rense og dermed også billigere, mens en kjole med mange små detaljer helt sikkert giver en højere slutpris. Der er ikke andet for end at starte fra en ende og kontakte de renserier, du overvejer.

Selv inden for samme lokalområde kan der være store udsving i priserne, så ofte kan en rundringning godt betale sig. Hvis du har en kjole med sten og perler så spørg ind til garantien. Mange renserier tilbyder nemlig ikke at dække, hvis disse falder af eller bliver beskadiget under rens.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup