Trash the Dress

Trash the Dress begrebet betyder en billedserie skudt i et miljø, hvor en brudekjole normalt ikke hører hjemme. Det er efterhånden blevet ret populært herhjemme i Danmark, da man får nogle meget flotte og virkelig anderledes billeder.

• Læs om Anne og Peter’s oplevelse med Trash the Dress
• Se de super fede billeder fra dagen
• Få inspiration til din Trash the Dress fotosession

Trash the dress – uden at trashe kjolen

Selve ordet Trash the Dress lægger op til en lidt voldsom handling, at man skal smadre kjolen. Men bare rolig, du skal ikke blive skræmt væk af den årsag, man behøver ikke trashe tøjet i bogstaveligste forstand for at få flotte billeder.

Annonce ♥

Du bestemmer nemlig selv, hvor meget kjolen skal udsættes for. Går du hele vejen, kan du vælte dig i mudder eller få smidt maling på kjolen. Men du kan også få super billeder taget på stranden, i skoven eller som Anne og Peter gjorde det – i deres crossfit center.

brud dyrker crossfit i brudekjole

Crossfit er omdrejningspunktet

Idéen til Trash the Dress billederne, som vi viser i denne artikel kom, da Anne ledte efter inspiration til hendes og Peter’s bryllup. Som alle andre kommende brude surfede hun nettet tyndt efter inspiration, og i den forbindelse stødte hun første gang på begrebet Trash the Dress, og specielt på amerikanske websites så hun eksempler på dette kombineret med crossfit.

Anne og Peter er medlemmer af Crossfit Copenhagen i Hellerup, og de var helt klart med på idéen, så de stillede det halve træningslokale til fri disposition, så Anne og Peter kunne få deres drøm opfyldt. Og de fik en fantastisk dag sammen med fotograf Mark Thyrring, der har leveret de flotte billeder til os.

brudgom sjipper og brud løfter tung vægt

Det skal være en sjov oplevelse

“Selve oplevelsen med at blive fotograferet skal være god. Selvfølgelig skal billederne bagefter også være gode, men det er ligeså vigtigt, at man har det sjovt, mens det står på. Og så er det fotografens opgave, at billederne bliver æstetiske.

Vi havde en virkelig god kemi med Mark, som også havde taget vores rigtige bryllupsbilleder, så det faldt meget naturligt det hele, og vi havde en kanon sjov dag” – Peter.

gom træner med ringe og brud med kettleball

brud løfter tung vægtstang

“Man føler sig lidt som en fisk i en cykelbutik, når man står der i fuld brudeoutfit i et crossfit center søndag formiddag. Det var en oplevelse, der svingede mellem at være vildt morsom, en anelse pinligt og lidt angstprovokerende.

Annonce ♥

Men jeg elskede at have min brudekjole på igen, jeg havde fået lagt makeup og fået sat hår, og jeg er bare så glad for, at vi gjorde det” – Anne.

brud og brudgom hænger i reb

brud og gom i træningslokale drikker champagne

Hvorfor få taget Trash the Dress billeder

“Vi har gjort det for vores egen fornøjelses skyld. Det skulle være en fed oplevelse, og så ville vi rigtig gerne have nogle gode alternative billeder. Det er jo en vild lejlighed til at gøre noget wacky, som man ellers ikke lige har mulighed for at gøre. Måske vi skulle hoppe i tøjet igen om et år og lave nogle flere” – Peter.

Annonce ♥

brud slår på dæk med hammer

Hvad siger andre om Trash the Dress billeder

“Langt de fleste har givet udtryk for, at det er nogle vildt fede billeder, og de synes, at det ser sjovt ud. Peters forældre synes vist nok, at det er lidt skørt, men de godt kan se værdien i at have nogle sjove billeder. Min mor var mest bange for, at min fine brudekjole skulle blive ødelagt, men den blev faktisk ikke særlig beskidt” – Anne.

Bryllupsklar siger stort tak til Anne og Peter, der har deltaget i denne artikel. Alle billederne i denne artikel er taget af fotograf Mark Thyrring, der har stor erfaring indenfor Trash the Dress fotograferinger.

brudepar der er trætte efter træning

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup