Brudelingeri

Hvis du vil være helt gennemført, en drømmebrud,  så går du ud og investerer i et lækkert sæt brudelingeri. Du bør købe bh’en inden din brudekjole bliver rettet endeligt til, så du kan lave den sidste prøvning med bh’en på.

Hvis du har brug for lidt ekstra støtte omkring maven, så er en corsage rigtig god. Den strammer de kedelige håndtag ind og maven ser slankere ud. Der findes masser af lækkert lingeri ude i forretninger så det er bare at finde noget, der sidder godt.

Husk at købe nogle trusser, som sidder ordentlig, de må ikke krybe op. Det ser jo ikke særlig pænt ud, hvis du skal gå og rette på dem, for man kan næsten ikke lade være, hvis de generer. Undgå g-strengstrusser hvis du ikke er vant til at bruge dem, det vil bare føles generende.

Annonce ♥

brudelingeri bh blondetrusse brudelingeri bh blondetrusse selvsiddende strømper

Du kan også overraske din brudgom med en lille lækker babydoll natkjole, som du hurtigt smutter i, når I kommer hjem fra bryllupsfesten. Den skal nok sætte lidt ekstra skub i bryllupsnatten.

babydoll natkjole babydoll natkjole med kåbe

Hvis du vil have selvsiddende strømper så vælg nogle af en ordentlig kvalitet. De skal have en indvendig silikone kant og en bred blondekant. Undlad at komme bodylotion på lårene, inden du tager strømperne på. Hvis du overholder dette, vil strømperne blive siddende, hvor de skal.

Du kan også købe strømpeholder, så behøver strømperne ikke at være selvsiddende. Og sidst men ikke mindst skal du huske at købe et strømpebånd. Det er efterhånden blevet helt fast skik, at bruden viser sit strømpebånd i løbet bryllupsfesten.

hvide selvsiddende strømper champagne farvede selvsiddende strømper

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup