Brudgommens top 3 trends 2017

2017 sæsonen er skudt igang og sommerbryllupperne er lige om hjørnet. Så det er vist et meget passende tidspunkt at præsentere årets top 3 trends til brudgommens tøj. Trenden er skrevet i samarbejde med Troelstrup, der er eksperter i at klæde brudgommen på.

Smoking hot

Smokingen tager for alvor fart som bryllupsbeklædning. Den klassiske sorte smoking er yderst populær, men flere og flere vælger en af de mange mørkeblå varianter.

Skulle du være i tvivl om forskellen på en smoking og et jakkesæt/en habit, så kan vi fremhæve et par punkter hvor smokingen adskiller sig:

Annonce ♥

1. Smokingjakken har silkerevers, silkebetrukne knapper og silkedetaljer ved lommerne

2. Bukserne har silkegaloner, hvilket er en stribe silke ned af siden af buksebenene

3. Bukserne har ingen bæltestropper, da man ikke bærer bælte til en smoking der anvendes istedet  seler

Herudover er der nogle designdetaljer, der er karakteristiske for den traditionelle smoking, men der bevæger vi os hurtigt ud i fag-nørderier omkring udformningen af reverset og antal knapper på jakken.

Til smokingen bruger man en smokingskjorte, der har dobbeltmanchet, således at man kan bære manchetknapper. Herudover bruger man laksko for det komplette smokinglook, så de skinnende silkedetaljer understøttes af valget af sko.

Slutteligt bæres smokingen altid med butterfly og aldrig med slips.

mænd i smoking

Smokings fra Troelstrup. Se deres udvalg af smokings her

Custom Made

Det er i stigende grad blevet populært med bryllupstøj, der har et personlig præg. En af de helt store fordele ved at vælge et custom made sæt tøj er selvsagt, at det er helt unikt.

Du kan selv vælge stof, foer, lommer, slidser, med/uden vest, knapper etc. og så kan du fx få broderet dit navn eller bryllupsdatoen i tøjet. Herudover tilpasses tøjet specifikt dine mål, hvilket giver et knivskarpt look.

Hvis du ønsker et custom made sæt tøj til dit bryllup, skal du dog være opmærksom på, at du skal være ude i ekstra god tid (min. 8 uger før brylluppet anbefales), da tøjet skal nå at blive produceret og leveret.

mænd i jakkesæt

Custom Made by Troelstrup. Læs mere her

Annonce ♥

Blue suits

Mange ønsker et sæt tøj, som de også kan have glæde af efter brylluppet og vælger derfor et blåt jakkesæt, der styles med festlige accessories. De lysere blå nuancer er meget populære til forår- og sommerbryllupper, mens de mørkere og navy varianter fungerer godt til sensommer og efterår.

Lige meget hvad kan du være sikker på, at du kan bruge jakkesættet efterfølgende til job, middage og andre festlige anledninger.

Til brylluppet kan du style jakkesættet med en silkevest for at give dit look et romantisk tvist. Herudover kan du skabe et festligt udtryk gennem dit valg af accessories såsom slips, plastron eller butterfly, pochette, sko, manchetknapper og knaphulsblomst.

mænd i blå jakkesæt

Blur Suits fra Troelstrup.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Troelstrup. Du kan se mere tøj til gommen på troelstrup.com. Rettighederne til alle billeder i denne artikel ejes af Troelstrup.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup