Roberto Vicentti 2022 – tøj til gommen

Vi indrømmer gerne, at vi her på Bryllupsklar har en tendens til, at vores redaktionelle indhold henvender sig til bruden. Og egentlig er denne artikel også noget, som vi er ret sikre på, at vores kvindelige læsere vil påskønne; flotte mandfolk i lækkert tøj – what’s not to like?

Men vi har faktisk skrevet denne artikel til dig, kære kommende brudgom, som endnu ikke har fundet det helt rigtige tøj til din store dag.

Hvis du ikke allerede kender mærket Roberto Vicentti, så er det på tide at stifte bekendtskab med dette portugisiske brand, der designer herretøj til dig, der ikke er bange for at dele opmærksomheden med din brud. For Roberto Vicentti skaber opsigtsvækkende tøj, på den rigtig fede måde. Se selv med herunder, hvor vi viser dig et udvalg fra de 4 forskellige kollektioner: Eternal, Feel, Trend og Wedding.

Annonce ♥

Nederst i artiklen får du et link til Sten Golman i København, der bl.a. forhandler Roberto Vicentti. Hos Sten Golman kan de selvfølgelig også hjælpe dig med resten af dit bryllupsoutfit (skjorte, sko, bælte osv).

Roberto Vicentti model 10.22 fra Eternal kollektionen

Mørkeblåt sæt i uld. Jakken har en Kina krave og lukkes med en enkelt knap. Sølvfarvet vest med 4 knapper. Til sættet hører også kravat og lommetørklæde i matchende mørk farve.

blåt jakkesaæt i uld med kina krave

Roberto Vicentti model 13.22 fra Eternal kollektionen

Mørkeblåt stribet sæt i uld og silke. Jakkens revers peger opad og lukkes med 1 knap, på ventre side af revers’en er der en pynte knap. Vesten lukkes med 3×3 knapper. Til sættet hører også kravat og lommetørklæde.

mørkeblåt stribet jakkesæt i uld og silke

Roberto Vicentti model 43.22 fra Feel kollektionen

Grønt sæt i uld, polyester og elastan. Jakkens revers peger opad og lukkes med 2 knapper. Ternet vest med 3×3 knapper. Til sættet hører også butterfly og kravat i samme tern som vesten.

grønt jakkesæt med revers der peger opad

Roberto Vicentti model 44.22 fra Feel kollektionen

Blåt sæt i uld. Jakkens revers peger opad og lukkes med 2 knapper. Den let ternede vest har 3×3 knapper og revers. Til sættet hører og butterfly og lommetørklæde i samme tern som vesten. (Det er sættet til venstre, som er beskevet her).

blåt jakkesæt med revers der peger opad

Roberto Vicentti model 36.22 fra Trend kollektionen

Blåt brokade sæt i uld, polyester, polyamid og elastan. Jakken har en Kina krave og er pyntet med 5×5 knapper. Den beigefarvede vest med blå detaljer lukkes med 4×4 knapper. Til sættet hører også kravat i lysere brokade med blå detaljer.

mørkeblåt brokade jakkesæt med kina krave

Roberto Vicentti model 37.22 fra Trend kollektionen

Beigefarvet brokade sæt i acetat og polyester. Jakken har Kina krave og er pyntet med 5×5 knapper. Den beigefarvede vest lukkes med 3×3 knapper. Til sættet hører også en kravat i samme stof som vest og jakke.

beige brokade jakkesæt

Roberto Vicentti model 38.22 fra Trend kollektionen

Guld og sort brokade sæt i acetat og polyester. Jakkens revers peger opad og på venstre side af revers’en er der en pynte knap. Jakken lukkes med en 1×1 knap. Den sorte vest lukkes med 4×4 knapper. Til sættet hører også en matchende kravat.

guld og sort brokade jakkesætsæt

Roberto Vicentti model 24.22 fra Wedding kollektionen

Mørkeblåt sæt i acetat, viskose og uld. Jakken har en Kina krave og lukkes med 1×1 knap. Vesten lukkes med 3×3 knapper. Til sættet hører også en kravat i samme stof som vesten.

mørkeblåt jakkesæt med kinakrave

Roberto Vicentti model 29.22 fra Wedding kollektionen

Mørkeblåt sæt i acetat og uld. Jakkens revers peger opad og lukkes med 1 knap. Vesten lukkes med 4×4 knapper. Til sættet hører også matchende kravat og lommetørklæde.

mørkeblåt jakkesæt med 1 knap på jakken

Roberto Vicentti model 30.22 fra Wedding kollektionen

Beige sæt i acetat og uld. Jakkens revers peger opad og lukkes af 1×1 knap. Vesten i brokade lukkes med 4×4 knapper. Til sættet hører også kravat og lommetørklæde i samme borkade stof som vesten.

beige jakkesæt

Hvis du vil opleve de lækre sæt fra Roberto Vicentti i virkeligheden, så foreslår vi, at du tager et smut forbi Sten Golman, hvis butik bugner med lækkerier til alle kommende brudgomme og deres mandlige gæster.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup