Seiko ure i morgengave

Vi har taget et kig ind hos Urkompagniet.dk for at finde eksempler på nogle af de mere eksklusive ure fra Seiko, som du kan give din kommende mand i morgengave. Det var svært at vælge, for der er et stort udvalg af lækre ure, men du får her vores 5 favoritter.

Seiko ure – historien bag

Fundamentet for Seiko blev grundlagt i 1881 af japaneren Kintaro Hattori, da han åbnede en lille butik i centrale Tokyo, hvor han reparerede ure for folk. Nogle år senere lavede han sit første ur. I dag er Kintaro’s oldebarn Shinji i spidsen for Seiko Watch Corporation.

Så det er lange og stolte traditioner, der ligger bag dette mærke, der altid borger for god kvalitet og flot design.

Annonce ♥

Top 5 Seiko herre ure

Sportura Kinetic GMT

Vi starter her i den lavere ende af pris skalaen af Seiko ure.

Flot selvopladeligt ur med blå skive og stållænke. Kinetic funktionen gør at uret vil omdanne din krops bevægelser til elektrisk energi, så det automatisk oplades, når du anvender uret. Uret har safir glas, der i hårdhed kun overgåes af diamanter, så det er meget holdbart.

Seiko ur med blå urskive

Ovenstående model er SUN017P1 og koster 3.995,-

Velatura Chronograph

Sporty ur med stopurs funktion. Uret har en blød og lækker gummirem, men lad dig ikke snyde, remmen er yderst holdbar på trods af materialet.

Seiko ur med sort gummi rem

Ovenstående model er SNAF60P1 og koster 4.995,-

Novak Djokovic – Kinetic Perpetual

Dette lækre ur er en del af Seiko’s Premier kollektion, som indeholder særudgaver og andre særligt udvalgte eksklusive modeller. Uret har kinetic funktion, som automatisk oplader uret via kroppens bevægelser. Batteriets levetid er 6 måneder, hvis du ikke anvender uret.

Seiko ur med sort skive og stål lænke

Ovenstående model hedder SNP129P1 og koster 6.495,-

Astron GPS Solar

Dette lækre ur får energi fra alle former for lyskilder, ikke kun sollys. Energien gemmes i et batteri, som er genopladeligt, og som aldrig skal udskiftes. Uret har også avanceret GPS teknologi samt perpetaul kalender, som sikrer dig korrekt tidsindstilling frem til 28. februar 2100.

Seiko ur med gps funktion

Ovenstående model hedder SSE051J1 og koster 13.950,-

Astron GPS Solar Chronograph Titanium

Som toppen af poppen har vi valgt at vise dig dette super lækre og flotte ur med læderrem. Det har solar funktion, GPS, satellit synkronisering, perpetual kalender, verdensur, en urkasse af titanium samt mange andre lækkerier, som vi ikke orker remse op her.

Seiko ur med brun læderrem

Ovenstående model hedder SSE023J1 og koster 19.950,-

Held og lykke med at finde morgengaven til din kommende mand.

 

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup