Trends til gommen 2020

Artiklen er skrevet af vores samarbejdspartner Troelstrup

Er du nysgerrig efter at vide, hvad gommen skal bære på vej ned af kirkegulvet i 2020? Vi har søgt vejledning hos Danmarks største herretøjsforretning Troelstrup, som her kommer med et bud på dette års tendenser.

Uendelige muligheder

Selvom det kan virke som om, at brudene løber med al opmærksomheden og valgmulighederne, når det kommer til outfittet på den store dag, må man ikke overse det store udvalg af herrebeklædning, som gommen kan boltre sig i. Det forventes nemlig ikke længere, at gommen spiller det sikre kort og hopper i det første, det bedste jakkesæt han kan finde.

Annonce ♥

I stedet kan han lege med både snit, farver og accessories. Der altså næsten ingen grænser for, hvad gommen kan og må bære, når han siger ja til sin udkårne. Hvis man tager udgangspunkt i lookets farve, er der især tre veje, man kan gå: Det mørke, det lyse og det farverige.

Det farverige

Noget, der især vinder frem i modebilledet i 2020 er det farverige jakkesæt. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan det kan styles, og de giver derfor en unik mulighed for at skille sig ud fra de klassiske sorte og navy jakkesæt.

Leg med farver og mønstre på alt fra skjorte til slips og accessories eller gå efter et stilfuldt tone-i-tone look.

Jakkesæt i vinrød

De farvede jakkesæt bliver mere og mere populære

Gråbrunt jakkesæt

Casualt men samtidigt et meget stilfuldt look

Det mørke sæt

Det mørke jakkesæt eller smoking er det klassiske og traditionelle valg, som skaber en flot kontrast til brudens hvide kjole. Mens den mørke smoking kalder på at blive stylet traditionelt med butterfly, laksko, smokingskjorte og manchetknapper, kan det mørke jakkesæt styles på et utal af måder, som matcher gommens personlighed, stil og karakter.

De blå nuancer på jakkesættet er da stadig også de mest populære, og er du i tvivl om, hvilken farve du skal have, er det blå både et sikkert og stilfuldt valg.

Mørkt jakkesæt fra Troelstrup

Mørkt jakkesæt med brune accessories

Annonce ♥

Mand i sort smoking

Klassisk sort smoking

Det lyse sæt

Det lyse sæt er ideelt til både forårs- og sommerbryllupper. Det kommer i mange nuancer og kvaliteter og passer både til de helt store bryllupper og de mere afslappede receptioner og have bryllupper. Med den hvide smokingjakke – også kaldet en dinner jacket – får du et opsigtsvækkende look, der skiller sig ud fra mængden.

Med et jakkesæt i bomuld eller hør, får du et let sommersæt, som fx kan styles med en farverig eller mønstret skjorte og accessories for at give et legende og anderledes udtryk.

Lyst jakkesæt fra Troelstrup

Lyst jakkesæt – perfekt til det uformelle sommerbryllup

For at få den helt rette pasform, farve og metervare, kan du få lavet din smoking eller jakkesæt hos Custom Made by Troelstrup. Her kan du være sikker på at customize dit look fra A-Z, så det bliver fuldstændig, som du ønsker det.

Du kan se mere tøj til gommen på troelstrup.com. Rettighederne til alle billeder i denne artikel ejes af Troelstrup.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup