Musik & underholdning til bryllupsfest

Til ethvert bryllup er både musik og underholdning to af de helt store og mest vigtige elementer. Uden musik kan det være svært at opnå en behagelig stemning, og uden underholdning kan det måske blive lidt langtrukkent for gæsterne. Herunder finder du nogle af Danmarks bedste indenfor musik og underholdning.

Musik til bryllupsfesten

Allerede tidligt i jeres bryllupsplanlægning har I formentlig overvejet, hvad I godt kunne tænke jer, når det kommer til både musik og underholdning. Der er mange forskellige muligheder, og det gør det ikke nemmere at vælge. Men hvis I blot prøver at huske på, hvad I selv kan lide, så kommer det hele formentlig af sig selv.
Der er mange måder at gå til musikken på, når det er en bryllupsfest. Nogle sværger live bands, hvor andre sagtens kan se sig til tilfredse med for eksempel en jukeboks. Uanset hvad er der fordele ved alle mulighederne.

Med et live band eller en DJ til jeres bryllup får I en helt særlig stemning. Det giver altid noget særlig når der er tale om live performance uanset om det er et band på 5 mand eller en DJ. Der er også en bred vifte af muligheder, når I skal vælge musik. Nogle bands spiller kun en bestemt genre og et fastsat repertoire, mens andre kan være mere flexible. Men den helt brede variation fåes bedst med en DJ som har alle numre at trække på.

Med en jukeboks eller playliste kan selv styre, hvilken musik der skal spilles, og her er udvalget stort. Her kan både I og gæsterne vælge frit mellem stort set alle numre, der er blevet kreeret, og det giver uden tvivl en vis frihed. Hvis for eksempel stemningen blandt gæsterne ændrer sig, så kan musikken snildt følge med. Sidst, men ikke mindst, så er det selvfølgelig også billigere at vælge en jukeboks eller playliste, men for mange kan det være pengene værd at vælge et live band eller en DJ.

Underholdning til bryllupsfesten

Underholdning til et bryllup kan være mange forskellige ting, og her kommer særligt an på, hvad I selv godt kan lide. Skal det være en tryllekunstner, dans eller en sjov selskabsleg? Der er selvfølgelig ingen der siger, at I kun kan vælge én underholdning. I kan sagtens have flere indslag. Måske er I lidt på bar bund, når I skal finde ud af, hvilken underholdning der typisk er til et bryllup. Selvfølgelig er der de mange taler og sange, men man kan sagtens vælge at leje en anden type af underholdning. Her er det vidt forskelligt, hvad brudepar gør, så I skal i sidste ende blot lytte til, hvad I selv har lyst til.

Undersøg jeres muligheder

Hvis I ikke ved, hvad I godt kunne tænke jer af musik og underholdning, så er det lettest søge efter inspiration. Hos Bryllupsklar.dk har vi en masse forskellige bud på både underholdning og musik, som I måske kan blive inspirerede af. Så det er bare med at undersøge forskellige musikere og underholdningstiltag. Måske finder I lige pludselig noget, der falder lige i jeres smag. Det gør langt de fleste, når de ser, hvad der er af muligheder, som de slet ikke selv havde tænkt på.

FAQ

  • Skal der være musik og underholdning til brylluppet?

    Ja i en eller anden udstrækning skal der være. Det kan fx være lounge musik til receptionen, en pianist under middagen og dansemusik til festen

  • Skal man vælge band eller DJ?

    Et live band har sværere ved at omstille sig end en DJ idet bandet har et begrænset repertoire. Her er DJ’en overlegen da han/hun har mange tusinde musiknumre til disposition. Man kan ikke sammenligne de to ting så det afhænger af smag og behag og også økonomi idet bands som hovedregel koster mere end en DJ

  • Hvad skal vi underholde gæsterne med?

    Underholdning kan være mange ting. Det kan være en solist der synger i kirken eller til receptionen. Det kan også være en tryllekunster der laver lidt gak og løjer ved bordene under middagen. Der er ikke nogen krav, I kan gøre hvad i føler er det rigtige