5 gode bryllups DJ’s

Artiklen er skrevet i samarbejde med DJBooking/Xcluzive Entertainment.

Bryllupsfesten er livets fest. Det fås ikke større end at fejre kærligheden med sine nærmeste – og uanset om de nærmeste er en lille håndfuld eller flere hundrede gæster, så fortjener både de og jer en formidabel fest. En af dem, der går over i historien.

Læs med her hvor du får 5 gode bud på rigtig gode bryllups DJ’s.

Annonce ♥

Book en professionel DJ til brylluppet

En sikker måde at sikre sig en god fest er – foruden gode gæster – den rigtige musik. Med en DJ til at spille festen op, slipper I for selv at stå for spillelister og teknik, og samtidig får I en professionel artist, der skræddersyr sin spilleliste til jeres fest.

Med en professionel DJ får I ikke en færdigproduceret playliste, I får en levende optræden, der passer til jeres gæster og musiksmag. For der er naturligvis forskel på, om brudeparret holder havefest eller slotsbryllup, om favoritbandet er Metallica eller Nik & Jay, og om brylluppet skal stå om dagen eller vare hele natten.

Det rigtige match mellem jeres fest og DJ’en sikrer en DJ, der har prøvet at spille for et publikum som jeres utallige gange, læser publikum, og som både kan sparke gang i festen efter flotte taler og god mad, og som samtidig kan holde fast i festen og dansegulvet, selvom solen er på vej op til en ny dag.

Samtidig er DJ’en formidabel til at tage over og holde stemningen, hvis der har været en kendt livekunstner eller et liveband på først på aftenen, så festen ikke mister momentum. Den perfekte, professionelle DJ er en garanti for at tage festen til et nyt niveau, hvor musikken altid løfter festen og skaber en uforglemmelig fest med kærlighed og jer i centrum.

Og det er lige præcis matchet mellem fest og DJ, vi hos DJBooking/Xcluzive Entertainment beskæftiger os med. Vi har 25 års erfaring i at skabe arrangementer ud over det sædvanlige, den slags man kan snakke om, selv når I skal fejre sølvbryllup. Og lad dig nu ikke afskrække – professionelle DJ’s kommer i mange pakker og prisklasser, vi kan helt sikkert finde noget, der passer både til jeres fest og jeres budget.

Annonce ♥

5 gode DJ’s til bryllup

Der er utallige dygtige DJ’s på markedet, der alle kan noget forskelligt. Kunsten ligger i at vælge den rigtige. Vi har samlet 5 forskellige bud på en DJ til brylluppet, der forhåbentlig kan give dig et overblik over nogle af de DJ’s vi samarbejder med.

Den kvindelige DJ – Deborah

DJ-feltet har i høj grad været præget af mænd, og det vrimler med dygtige, mandlige DJ’s. De seneste år er kvinderne for alvor trådt ind på scenen, og der er nu rig mulighed for at vælge en kvindelig DJ til bryllupsfesten. Måske vil det tilmed forbavse dine gæster en lille smule, at aftenenes DJ er en kvinde.

Vi samarbejder med kvindelige artister som fx Deborah. Hun har utallige bryllupper og fødselsdagsfester på CV’et, og selvom hun måske ser hård ud på overfladen, så bevæger hun sig i hits, vi alle kender fra 70’erne og frem til i dag. Hun spiller gerne soul, motown, lounge og house, så hun er en fantastisk allround-DJ.

kvindelig dj

DJ Deborah

DJ’en til det modne publikum – Henrik Milling

DJ’s, god musik og fest hele natten er absolut ikke kun forbeholdt det yngre publikum. Der findes en DJ til alle fester, og til det modne publikum kan vi anbefale en DJ som Henrik Milling. Han er en garvet DJ med erfaring fra både radio og musikproduktion, og med sin kæmpe musikekspertise er han det sikre valg til et arrangement, hvor gæsterne er lidt ældre eller er meget blandet i aldersgruppe og type.

Her er I sikre på at booke en vaskeægte ekspert, der både skaber en fantastisk fest, men som særligt har et godt øje på at favne det modne publikum.

Dj Henrik Milling

Dj Henrik Milling

Annonce ♥

DJ’en der spiller alt det, vi havde glemt – Mads Laumann

Du kender helt sikkert til at stå på dansegulvet, og pludselig strømmer et nummer ud af højtalerne, som du havde glemt alt om, og som sender dig direkte tilbage til fortidens sjove fester. Mads Laumann træder ind lige her og mikser alt det nye med alt det gamle. Med ham kan du være sikker på at give dine gæster flere nostalgiske oplevelser på en aften, uagtet hvornår de er født.

Laumann er en af de mest garvede DJ’s på den danske scene. Favoritgenrerne er svedig funk og soul, house/garage, rytmisk latin, så du går aldrig af vejen for en dansefest med ham.

DJ Mads Laumann

DJ Mads Laumann

DJ’en som spiller for de kendte og kongelige – Jean von Baden

Jean von Baden er definitionen på et klubikon. Han har brugt sin karriere i selskab med de allerstørste – han har festet med Mick Jagger, spillet for de kongelige og har været medejer af flere legendariske natklubber.

Repertoiret er bredt og af eminent kvalitet bygget op gennem mere end 30 år, men det bærer i høj grad præg af, at han er en vaskeægte klubkonge. Han er festen, og med Jean von Baden som DJ til din fest vil jeres bryllupsfest blive løftet til et arrangement, der er de royale værdig.

DJ’en der skaber festen, som ingen gæst kan undgå at følge med på – Torben Pop

Torben Pop er som DJ af den ’gamle’ skole. Her er det jer som gæster, der er i centrum. Han er enestående til at skabe en fest og holde dansegulvet varmt hele natten. Som en af Danmarks bedste DJ’s til det brede publikum, spiller han de sikre hits, som alle kender og kan synge med på, og som altid trækker folk til dansegulvet.

Det er pop, når det er bedst med afstikkere til disko, RnB og oldschool. I kan være sikre på, at jeres gæster ikke vil stå stille, hvis Torben Pop spiller til jeres bryllupsfest.

Vi håber ikke, at du har mistet pusten på det her tidspunkt. Vi ved godt, at det kan være svært at vælge en DJ. Hos DJBooking/Xcluzive Entertainment kender vi alle de kunstnere, vi samarbejder med ind og ud.

Det betyder, at du ikke behøver at være ekspert i genrer og spillelister, så længe du kender dine gæster og dine ønsker. Vi tilbyder professionel rådgivning hele vejen fra den indledende samtale til afholdelse af event. Og vi glæder os allerede til at hjælpe dig med at tage bryllupsfesten til næste niveau.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup