Børn til bryllup

Der er mange meninger om, hvorvidt børn skal inviteres med til et bryllup. Til en del bryllupper deltager brudeparrets egne børn samt eventuelle niecer og nevøer til brudeparret. Børn eller ej – det er en smagssag, som er meget individuel. Nogle har den holdning, at børn skal lære at kunne deltage i en fest, hvor der er mere fokus på andre ting end lige netop børnene.

Andre mener, at det er synd for både børnene og deres forældre. De fleste små børn vil ikke kunne klare en 5-6 timers lang middag. De bliver måske urimelige, begynder at løbe rundt og i værste fald begynder de at lave ballade.

En idé er måske at spørge de større børn, som I havde tænkt jer at invitere med. Høre hvorvidt de selv ønsker at deltage i en fest , hvor de skal sidde forholdsvis stille og til bords i 5 timer.

Annonce ♥

Hvis I vælger børn til bryllup

Hvis I vælger at have børn med til jeres bryllup, så kan det være en god idé, hvis det er muligt at arrangere en form for et legerum. Dette rum kunne indrettes til legerum med bøger og lidt tegneredskaber og et TV med tilhørende Wii, Playstation X-Box eller lignende .

Hvis det ikke er muligt med et decideret børnerum, så sørg for at have noget ved bordene, som de kan underholde sig med.

Hvis der kommer mange børn, så kunne I også hyre en babysitter, der sørger for, at børnene hygger sig, så forældrene kan tage det lidt mere afslappet og nyde selve brylluppet.

Uanset hvad I vælger, så vil I ikke altid kunne gøre alle glade. Det er derfor vigtig, at I gør, som I selv føler for og ikke tænker for meget over, hvad gæsterne mon synes, det er trods alt jeres dag.

Vigtig information til alle forældre

Som forældre og gæster ved et bryllup er det vigtigt, at I holder godt styr på jeres børn. De fleste brudepar ønsker ikke at høre på skrigende og støjende børn under bryllupsmiddagen. Til et bryllup er det naturligvis brudeparret, som er i fokus – ikke børnene.

Annonce ♥

Hvis I fravælger børn til jeres bryllup

Hvis I vælger at sige nej tak til børn til jeres bryllup, så skal I på forhånd være indstillet på, at nogen måske vil kritisere jeres valg. Det er set mange gange før, at folk har taget det meget ilde op, at deres små børn ikke er inviteret med.

Nogen gæster bliver endda så vrede at de stiller ultimatum til brudeparret, at hvis deres børn ikke er velkomne, så kommer de heller ikke selv. Det er heldigvis sjældent det sker, men det sker desværre.

I sådanne tilfælde vil vi anbefale jer at holde fast i jeres beslutning, det er i sidste ende jeres dag og jeres fest.

Hvis I vælger at invitere små børn med

Nybagte mødre med helt små babyer vil have svært ved at aflevere deres baby til pasning ude i byen. Derfor kunne I vælge at fx alle babyer der ammes, kan komme med. I kan indrette et særligt lille rum, der er velegnet til amning, pusleplads, soveplads m.v. hvis det er muligt.

Rigtig god fornøjelse med jeres bryllup med eller uden børn.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup