Bryllup i skoven

Kun 30 minutter fra København ligger Herthadalen ved Ledreborg Slot – en idyllisk perle til jeres bryllup uanset hvilken årstid, brylluppet skal stå.  Gastronomien, vinene, omgivelserne, medarbejderne og lokalerne går her op i en højere enhed, som er svær at slå.

Vi har taget et kig indenfor og en snak med restauratør Mikkel Jerger fra Herthadalen, og nedenfor kan du læse, hvorfor Herthadalen er et oplagt valg til jeres bryllup.

Unik beliggenhed

Lad os lige slå én ting fast helt fra starten af. Herthadalen har den skønneste beliggenhed, det er en lille oase midt i Sjællands Nationalpark ved den stille sø. Og det er jo klart en fordel, for når de ydre rammer er i orden, så er der basis for en fantastisk og romantisk bryllupsfest.

Annonce ♥

Festlokalerne

På Herthadalen kan du vælge imellem Pavillonen med plads til 30-60 gæster, Hovedhuset med plads til 60-120 gæster eller Orangeriet med plads til 5-40 personer. Alle lokaler har egen terrasse med udsigt til enten Knapsø eller haven.

herthadalen hovedhuset udefra

Ovenfor: Fest på Hovedhuset’s terrasse. Photocredit: Marie Louise Munkegaard

bryllup-hovedhuset-herthadalen

Ovenfor: Bryllupsfest inde i Hovedhuset. Photocredit: Storybooks Studio

herthadalen-hovedhus-og-gårdbutik

Ovenfor: Hovedbygningen og gårdsbutik. Photocredit: Marie Louise Munkegaard

herthadalen-birkestuen

Ovenfor: Birkestuen. Photocredit: Marie Louise Munkegaard

herthadalen-pejsestuen

Ovenfor: Pejsestuen. Photocredit: Marie Louise Munkegaard

herthadalen-orangeriet

Ovenfor: Orangeriet. Photocredit: Marie Louise Munkegaard

herthadalen-pavillonen

Ovenfor: Pavillonen udefra. Photocredit: Marie Louise Munkegaard

herthadalen-pavillonen-indefra

Ovenfor: Pavillonen indenfor. Photocredit: Marie Louise Munkegaard

Vielse i skoven

Er drømmen at blive viet midt i naturen, så kan den drøm i den grad blive til virkelighed i Herthadalen. Løbende gennem de sidste år har Mikkel Jerger tilbygget med mere praktiske platforme til brugen. Bl.a. et gammel egetræ, som tog sit fald flere somre siden, er blevet ombygget til en vielsesplads.

herthadalen-vielsesplads

Ovenfor: Smukke omgivelser til vielsen. Photocredit: Carolina Segre

Bryllup året rundt

Selvom de fleste bryllupper jo ligger hen over forår og sommer, så er Herthadalen et oplagt bryllupssted hele året rundt. Om sommeren er det jo en selvfølge at benytte sig af de smukke udendørs faciliteter, hvor forfriskninger kan nydes i solen.

Men også om efteråret og vinteren spiller de ydre rammer en stor rolle. Om efteråret kan I nyde hele den fantastiske farvepalette af det falmende løv, når solen står lavt.

Og om vinteren skabes en helt unik og fortættet romantisk stemning indenfor i de hyggelige lokaler, hvor gæsterne rykker lidt tættere på hinanden, mens faklerne står vagt udenfor.

herthadalen-vinterbryllup

Ovenfor: Vinterbryllup. Photocredit: Marie Louise Munkegaard

herthadalen-pavillon-vinter

Ovenfor: Pavillonen en fin vinterdag

sommer og vinter herthadalen

Ovenfor: Sommer og vinter stemning ved Herthadalen

Annonce ♥

Besparelse udenfor sæsonen

Og der er faktisk en grund mere til, at et efterårs- eller vinterbryllup på Herthadalen skulle kunne lokke jer.

Udenfor højsæsonen, som er fra april til og med september, falder kuvertprisen med 200 kr., hvis I holder festen i Pavillonen eller Hovedhuset. Dette gælder også, hvis I vil holde festen en fredag eller søndag, og her gælder dette tilbud hele året rundt.

Hvis I regner med 50 gæster til  jeres bryllup, så er det en rigtig fin besparelse at opnå.

herthadalen-medarbejdere

Ovenfor: Herthadalen’s engagerede og dygtige medarbejdere

gastronomisk tallerken

 

mand plukker blomster

trøfler i et træfad

3 billeder ovenfor: Herthadalen byder på lækker gastronomi. Photocredit: Marie Louise Munkegaard

Eksempel på bryllupsmenu

Her får du et eksempel på en bryllupsmenu. Dette er kun tænkt som en inspiration, alt kan selvfølgelig tilrettes efter jeres specifikke ønsker.

Velkomst
Økologisk cava, alkohol frie safter og sprøde snacks

Første servering – 4 smagsprøver
Kroketter af bygotto fra Mejnerts Mølle med Ramsløgsmayo
Glad gris fra Sagnlandet lejre med urter fra baghaven
Oprørt hav med musling & “perle”
Nye skud fra Søtoftes jordbrug
Serveres med rustikt “snobrød” og pisket smør
Hertil drikkes 2016 Montalto, catturato, Italien – økologisk

Anden servering – ungdyr
Øko dansk okse – hjertesalat – nybælgede ærter – variation af løg – røget bacon – karotter – mynthe & topskud
Serveres med danske rødder & syrlig grøn salat på bordene
Hertil drikkes 2016 Appassimento, Primitivo, Italien

Tredje servering – skovbær
Variation af bær – hyldeblomst – hvid chokolade – hjemmelavet blød is & knas
Hertil drikkes 2014 Banyoul, Grenache Gris/Noir, Croix Milhas, Frankrig

Efter maden
Økologisk kaffe/the efter ønske
Øl – vand – safter – moster – vinmenu samt spiritus&bar under hele arrangementet

Natmad
Øko grillpølser med ramsløg – groft brød – sprød garniture & en cocio”bajer”

Opdækning
Alle borde dækkes med hvide duge, lys og årstidens naturblomster efter eget valg

Priser per kuvert

Pavillonen min. 40 personer og Hovedhuset min. 60 personer kr. 1.350,- per person (1.150,- person alle fredage og søndage samt alle dage udenfor højsæsonen).

Et arrangement på Herthadalen har som udgangspunkt 9 timers varighed fra kl. 18-03. Det er muligt at tilkøbe ekstra timer for 100 kr. per person per time, hvor drikkevarer naturligvis er inkluderet i denne merpris.

Kontakt Herthadalen

Hvis du er interesseret i at vide mere om Herthadalen eller ønsker en fremvisning af lokalerne så læs mere på herthadalen.dk, ring på telefon 46 48 01 57 eller skriv til info@herthadalen.dk

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup