Bryllup på Restaurant Kanalen i København

skrevetisamarbejdemed

Rigtig mange drømmer om et bryllup i København, hvor byen kan mærkes og ikke mindst udnyttes. Et bryllup i hovedstaden åbner op for at holde den store reception med både venner og bekendte efterfulgt af middag for jeres nærmeste.

Hvis I er det kompromisløse brudepar, der ønsker udsøgt mad, omgivelser med kant og historie og plads til fest natten lang, behøver I ikke lede længere. Midt på Christianshavn ligger nemlig et sted, hvor alt dét kan lade sig gøre.

Annonce ♥

Mange kender Restaurant Kanalen for i årtier at have været vært for udsøgt mad og den mest charmerende beliggenhed, byen har at tilbyde. Hvad mange dog ikke ved er, at stedet også gemmer på et lokale, som vil være ethvert bryllup perfekt – ”Annekset”.

festlokale-annekset-restaurant-kanalen

rundt bord til bryllup

Rockhistorie

Historie er der masser af i det gamle murværk. Igennem 1970’erne havde rockbandet Gasolin øvelokale i Annekset. Her fyldte de rummet med tonerne af, hvad vi i dag kender som ikoniske musiknumre. Kun de færreste har fejret kærligheden samme sted som tilblivelsen af ”Kvinde min”.

stemningsbillede-restaurant-kanalen

En fest helt for jer selv

Det gamle lokale har med sin åbne pejs og fritlagte bjælker rigelige mængder af charme. Her kan drømmen om et bryllup i helt private rammer gå i opfyldelse, hvor det kun jer og jeres gæster, der fejrer kærligheden helt uforstyrret.

Annekset er oplagt til enhver bryllupsfest, lige meget om det er et magisk vinterbryllup foran flammerne eller et florlet sommerbryllup med reception under åben himmel.

gårdhave-restaurant-kanalen

Et bryllup i Annekset giver mulighed for alt det bedste, som byen har at byde på. Bliv viet på en af Københavns kanaler og sejl gæsterne videre til Christianshavn. Eller sig ”ja” i Annekset’s smukke gamle gårdhave.

Med ro i sjælen kan I blot glæde jer til jeres bryllupsdag og overlade koordinering og afvikling til det professionelle personale på Restaurant Kanalen. Her sikres I gode råd og vejledning i forbindelse med planlægningen, så festen bliver med fokus på kærlighed og nydelse fra start til slut.

fiskeanretning-

tatar-anretning-

dessert anretning

En bryllupsfest i Annekset på Christianshavn

Restaurant Kanalen kan skræddersy en dag efter jeres drømme og kunne se således ud:

Mousserende velkomst
3-retters menu
Vinmenu
Mineralvand m/u brus
Kaffe med sødt
Natmad
Bar med alm. spiritus, øl & vand indtil kl 02.00

Hvis I vil læse mere om Restaurant Kanalen så beøg deres hjemmeside restaurant-kanalen.dk

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup