Bryllupsmusik med livefest.dk

Artiklen er skrevet af vores samarbejdspartner Livefest.dk

I denne artikel kan du læse om Livefest.dk, der er et bookingbureau, der kan levere musik på højt niveau til jeres bryllup.

Bureauet er udsprunget på baggrund af mange års erfaringer indenfor musik og specielt livemusik. Teamet hos livefest.dk består af Martin og Lasse, som altid sørger for et seriøst og troværdigt musikalsk engagement til jeres bryllup.

Annonce ♥

Vores booker Martin har mere end 30 års erfaring inden for musikmiljøet, han har været repræsenteret i alle former for konstellationer lige fra Beatles coverband til hårdtslående dansk Rock, over i partybands. Derfor garanterer Livefest.dk den bedste og mest kvalificerede løsning når vi taler livemusik.

Hos os sætter vi en ære i at hvert eneste bryllup bliver husket og talt om. Vores musikere og bands har flere tusinde bryllups jobs bag os og denne samlede erfaring gør, at vi altid rammer den rigtige løsning for brudeparret og deres gæster. Vi er i tæt dialog med vores bands og artister, hvilket gør at vi får koordineret den optimale musikalske løsning hver gang. Vi sørger også altid for at være fleksible i forhold til ønsker uanset om det er ønsket om et særligt musiknummer eller ønsket om en særlig konstellation af band etc.

Vores udvalg af musik består bl.a. af følgende

Partymusik

Her har vi tilknyttet ca. 120 musikere, som alle kan supplere hinanden på kryds og tværs i musikken og som kan spille over 400 forskellige numre fordelt over 4 årtier. Derved opnår vi den særlige mulighed at kunne sammensætte den rigtige konstellation efter brudeparrets behov når de eksempelvis vil have kvindelig forsanger eller saxofon etc. Denne form for konceptband giver en stor fleksibilitet.

Covermusik

Her har vi de bands, der fortolker en særlig kunstner eller kendt band og som ofte spiller i større sammensætninger, der henvender sig til større bryllupper.

Dinner musik

Denne kategori er særligt brugt og populær ved brylupper. Her har vi en bred vifte af musikere inden for jazz, bossa og oneman guitar/klaver, der alle har erfaringer med denne form for udøvelse af musik, hvor man indgår i en mere diskret rolle når musikken skal udtrykkes og spilles under middagen.

Musik til ceremonien/receptionen

Her har vi musikere der ofte spiller i mindre konstellationer såsom en jazz kvartet eller en sangerinde og en pianist. Vores erfaringer i denne sammenhæng viser sig gang på gang at bære frugt, da det ofte er en særlig balance mellem tilbagelænet udtryk og samtidig kunne være de styrende i den musikalske ageren.

DJ´s

Vi har selvfølgelig også DJ´s, som spiller til bryllupper i vores udvalg. Mange vælger ofte et mix mellem livemusik og Dj og da vi entrerer med begge dele har vi den rigtige balance mellem bands og Dj således at de ikke ”udkonkurerer” hinanden i musikken, hvis de spiller til samme bryllup. Vi leverer selvfølgelig alt i forhold til lyd og lys etc.

Så kort sagt er vi repræsenteret i alle genrer inden for musik og leverer musik til bryllupper i hele Danmark. Vores bands og Dj´s har alt udstyr og lys med sig til afviklingen af musikken. Vi gør en dyd ud af at vores musikere og Dj´s er præsentable i udtryk når de spiller til bryllupsfester. Netop af denne grund er det en tryghed og fordel at booke gennem os i Livefest.dk, fremfor at booke et band direkte på nettet. Kunden modtager en kontrakt der sikrer trygheden og skaber tilliden. Læs mere om os på Livefest.dk

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup