DJ og Sax til bryllupsfesten

Denne artikel er skrevet af  vores samarbejdspartner MusikDJ

Skal bryllupsfesten peppes en smule op, kan du i denne artikel læse, hvordan du krydrer DJ-oplevelsen med en kombi-underholdning, hvor DJ og saxofonist spiller sammen, og danner rammen om en helt unik aften med dine gæster.

Dans til alle hits fra de sidste årtier sammen med tonerne af den klassiske saxofon, der med garanti vil få festen til at tage et niveau opad. Kombinationen af DJ og saxofonist skaber nogle unikke muligheder til din bryllupsfest, som du i nedenstående kan læse meget mere om.

Annonce ♥

Det smukkeste mix af DJ og saxofonist

Til en bryllupsfest er en DJ en god løsning til at skabe en god dansefest. De store hits fra 80’erne og 90’erne kombineret med de nye hits fra radioen er ofte den rigtige musikopskrift for at ramme både de ældre og de yngre gæster.

Som noget ekstra kan du pifte DJ-oplevelsen op med én af vores konservatorieudannede saxofonister, der er med til at skabe en smuk oplevelse enten til receptionen, under middagen eller vores favorit, til bryllupsfesten.

Se en lækker video fra en bryllupsfest med DJ og sax.

DJ og saxofonist

Daniel og Mads – den fedeste musik kombination til dit bryllup

Man kan benytte en saxofonist til forskellige dele af bryllupsdagen. I MusikDJ opfordrer vi altid brugen af en saxofonist indenfor tre særlige områder:

Receptionen

Efter vielsen er der ofte nogle timer, hvor gæsterne mingler og hygger sig blandt hinanden. Der bliver serveret kage, bobler og andre lækkerier og til denne seance benytter MusikDJ en saxofonist til at give et lækkert baggrundstæppe. Det kan være, at saxofonisten spiller akustisk, det kan være at han spiller over musik, som han selv medbringer på en iPad.

Skal det være den fulde pakke under receptionen, kan både DJ og saxofonist spille sammen i de timer, hvor gæsterne er til receptionen. Stilen bærer præg af lækre lounge melodier, hvor der er god plads til saxofonistens smukke toner henover beatet.

Middagen

Til middagen skal den gode mad og vin nydes. Taler og diverse former for indslag indrammer nogle skønne timer, inden det er fest tid. I samme stil som til receptionen, kan en saxofonist spille lækre toner under middagen mellem indslagene.

Saxofonisten bevæger sig ofte rundt blandt bordene, og man kan som gæst betragte det smukke instrument i kombination med det smukke toner. Her er det igen muligt, at saxofonisten spiller akustisk eller henover egne medbragte musiknumre.

Annonce ♥

Brudevals og fest

Som brudepar kan man vælge, om saxofonisten skal spille brudevalsen akustisk eller i samspil med den klassiske Niels W Gade – Brudevals afspillet af DJ. Det er en utrolig smuk oplevelse at høre saxofonen spille brudevalsen akustisk – lyt til den her. Det er med garanti noget, gæsterne ikke har oplevet før.

Er du personligt ikke til den akustiske brudevals, men stadig vild med idéen omkring en saxofonist, så kan du også vælge, at DJ’en spiller den klassiske brudevals og lade saxofonisten spille samtidig henover. Det er begge to smukke oplevelser, uanset om du vælger den ene eller den anden.

Efter brudevalsen er danset, så skal der gang i festen. Vi DJ’s elsker bryllupper blandt andet fordi, at når brudevalsen skal danses, så står alle samtidig på dansegulvet, hvilket er et super moment for at kick-starte dansefesten lige med det samme.

Når DJ og saxofonist spiller sammen til bryllupsfesten, er der ikke nogle begrænsninger for, hvilken musik saxofonisten kan spille med på. Saxofonisten fungerer som et ekstra lag oven på musikken og er med til at krydre numrene fra DJ’en.

I MusikDJ anbefaler vi, at saxofonisten skal spille med DJ i 1 til 2 timer, ikke mere end det. Efter 2 timer er det vores erfaring, at man har set og hørt det, hvorefter man blot gerne vil høre god dansemusik. I de timer saxofonisten er med, spiller han ofte 15-20 minutter, holder en pause, og er på igen 15-20 minutter.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup