Kunstige blomster til bryllup

Det er ikke så normalt i Danmark at bruge kunstige blomster til brylluppet, men måske burde du alligevel overveje det. Læs om fordelene ved kunstige blomster og se eksempler på de smukke blomster.

Kunstige blomster er ikke sæson betonede

Når du vælger blomster til dit bryllup, skal du normalt tage højde for hvilket tidspunkt af året I skal giftes. Alle blomster har en naturlig blomstringssæson, og skal jeres ynglings blomster skaffes hjem udenfor sæsonen er eneste mulighed, at de flyves ind fra andre lande – hvilket kan være en noget bekostelig affære.

Ved at vælge kunstige blomster undgår du dette problem, og I kan få lige de blomster, I ønsker jer. Blomstrende kirsebærgrene i november eller pæoner i juli.

Annonce ♥

kunstige blomster kirsebærgrene og pæoner

Vælg kunstige blomster af høj kvalitet

Mange er bange for at kunstige blomster kommer til at virke uægte til et bryllup, hvor man jo fejrer ægte kærlighed. Men mange kunstige blomster i dag er så utrolig smukt lavet af silke, at det er svært at se forskel på dem og den ægte vare.

Nogle af de smukkeste og mest realistiske silkeblomster er Jane Seymour Botanicals, der i Danmark forhandles af Flower Factory og disse blomster vil med garanti kunne opfylde de fleste drømme om et perfekt blomsterarrangement til jeres bryllup.

Blomsterne kan arrangeres i god tid

Kunstige silkeblomster er naturligvis ikke afhængig af temperatur, vand og andre forhold. Så selvom blomsterdekorationerne eller måske endda brudebuketten laves et par uger før brylluppet, har du intet at frygte. De vil ikke komme til at hænge med hovederne eller visne, og så er der en ting mindre at bekymre sig om på dagen for brylluppet.

kunstige blomster krans og blå hortensia

Et evigt minde

Silkeblomster kan gemmes i mange, mange år. Opbevarer du silkeblomsterne rigtigt, kan de holde sig smukke i lang tid. De vil kunne tages frem og minde jer om jeres skønne bryllup eller bruges igen ved andre festlige lejligheder. Og hvem ved, måske kan de genbruges til jeres sølvbryllup.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup