Skilte til bryllupsbordet

Artiklen indeholder betalt annonce.

Skilte på et bryllupsbord kan både være til pynt men også have en særlig funktion. I dag hvor brudeparrene gør så meget ekstra ud af opdækningen af bryllupsbordet, er der også mange der vælger at have bordskiltene med til bords.

Vi vil her give dig et par gode råd til, hvordan du kan bruge skiltene på forskellig vis.

Annonce ♥

Brug skilte som menukort

Det er altid populært at informere om aftenens menu. Det kan gøres på flere måder, men hvis ikke du ønsker at lægge små menuskilte ved hver plads, kan bordskilte være en rigtig fin løsning.

Bordskilte fås i et hav af udformninger, men hvis du er kreativ, kan et meget neutralt og billigt bordskilt være en løsning, da du så har mulighed for at sætte dit eget personlige præg på det, og få det til at passe præcis til netop jeres fest.

Et standard skilt i plast kan fx nemt pyntes med lidt fjer, glimmersten, blomster, perler eller andet dekoration der matcher jeres farver og tema.

Du kan også købe skilte, der ikke kræver noget ekstra finpudsning fx et fint skilt i antik stil.

Bordskilt til i vintage stil

Dette skilt i antikt look i træ kan købes her.

En anden løsning der er relativ billig er at købe små rammer og anvende dem som vist herunder.

Bordskilt på bryllupsbord

En god icebreaker

En anden ting du kan bruge et bordskilt til er at skrive små sjove ting om de gæster, der sidder ved det pågældende bord. Du kan fx skrive et sjovt udsagn om hver gæst dog uden at røbe, hvilken gæst udsagnet vedrører. Det kan gæsterne så bruge tid på at finde ud af, og på den måde kan snakken komme let igang ved bordet.

Du kan også skrive hvem de forskellige er og hvilken tilknytning de har til jer, det er lidt smag og behag, om man gerne vil lade gæsterne finde ud af det selv eller om brudeparret informerer om dette.

Annonce ♥

Skriv et kærlighedsdigt

Du kan også skrive et kærlighedsdigt på hvert bordskilt, måske jeres yndlings kærlighedscitater eller lignende. Du kan se en række små kærlighedscitater på udvalgte-ordsprog.dk, hvis du mangler lidt inspiration.

Eller de søde “Lykken er…..” citater er meget populære ved bryllupper også.

Brug skilte til at skabe overblik

Hvis I har mange bryllupsgæster og mange borde, så kan det være en rigtig god idé at nummerere hvert bord. Skriv simpelthen et tal på hvert bord.

Det kombinerer I med en oversigt over bordene der også viser gæsternes placering ved bordet. En sådan oversigt vil være smart at sætte op ved indgangen til festlokalet, så kan hver gæst hurtigt orientere sig og finde sin plads.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup