Lej en tjener til bryllup

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner TjenerTeamet.

Læs hvorfor det er så vigtigt at have den rigtige tjener til dit bryllup. Dit bryllup kan ikke gøres om, og derfor er det vigtigt, at du får fat i de rette folk, som kan gøre hele forskellen og sikre jer en vellykket bryllupsfest.

Læs om fordele ved at hyre professionelle tjenere og hvad det koster, du bliver måske overrasket over, at det ikke er dyrere.

Annonce ♥

Tjener til bryllup – en super vigtig funktion

Vi kan nok hurtigt blive enige om, at det er vigtigt at engagere de rigtige folk i forbindelse med jeres bryllup. Kagen skal laves af en konditor, bryllupsbillederne skal tages af en dygtig fotograf, maden skal tilberedes af en kok. Og så videre. Du forstår nok godt, hvor jeg vil hen.

For selvfølgelig skal jeres tjenere også være professionelle folk, hvis I gerne vil sikre jer det bedste helhedsindtryk. En tjener til et bryllup er jo med jer i mange timer på jeres store dag og spiller derfor en meget vigtig rolle på dagen.

Fordelene ved en professionel tjener til dit bryllup

I har måske allerede fundet det perfekte feststed, hvor I selv kan stå for det hele. Det bliver virkelig spændende, og nu skal I så for alvor i gang med at planlægge. En af de ting I skal forholde jer til er, hvem der skal servere for jer under fx reception men specielt under bryllupsmiddagen.

Vi vil gerne slå et slag for, at I går efter professionelle tjenere. Fordelene er jo ret klare. En erfaren tjener ved lige nøjagtig, hvad der skal til, for at det hele flasker sig, og vedkommende er vant til at samarbejde og koordinere med køkkenet og kan derved lettere klare uforudsete situationer.

Og så er en erfaren tjener hurtig. Så ved at gå efter en professionel løsning, skal du have færre tjenere, end hvis du hyrer venindens lillesøster og hendes veninder.

Annonce ♥

Det koster det

Der findes flere forskellige firmaer, der tilbyder udlejning af tjenere. Et af dem er TjenerTemaet, der har solid erfaring fra ca. 100 bryllupsfester. Jeg har spurgt Thomas Marcussen, der er indehaver af firmaet, om han vil give mig nogle priser på, hvad det ville koste af hyre folk fra hans stab.

Priseksempel ved reception
Reception i 4 timer. Her vil der komme 2 tjenere, og prisen er 1.980 kr.

Priseksempel ved reception og middag
Reception og middag i 10 timer fx fra kl. 15-01. Her vil der komme 3 tjenere, hvoraf den ene er overtjener. Prisen er 6.300 kr.

“Når I hyrer tjenere fra TjenerTeamet, er I sikre på, at vi løser opgaven til fulde. Vores tjenere er alle erfarne, velforberedte og imødekommende. Det er vores fornemmeste opgave, at jeres bryllupsfest forløber smidigt. Så kan I slappe af og ikke bekymre jer om maden bliver serveret kold, eller om glassene nu også er fyldte”, siger Thomas Marcussen.

tjener stab

Thomas Marcussen og hans smilende tjenerstab

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup