Tryllekunstner til bryllup

Et bryllup er en magisk dag, så et indslag med magi og trylleri kan være et rigtig godt valg af indslag til brylluppet. Trylleri er nemlig noget, der rammer meget bredt, både den unge og den ældre generation til brylluppet vil blive fascineret at et trylleshow .

Og det er også en underholdningsform, der kan få gæsterne til at blive rystet godt sammen, det er en god icebreaker, da alle vil have noget at tale om bagefter.

Flot trylleri

I kan enten bestille trylleri til close up rundt ved bordene til festen eller til bryllups receptionen. Og close up trylleri er fx med: Ure, mønter, kort, vin og hvad gæsterne ellers har på sig eller ved bordet.

Annonce ♥

Det er altid sjovt når gæsterne ting på mystisk vis forsvinder og endnu mere fascinerende, når de dukker op igen.

I kan også få et fælles trylleshow for alle gæster på en gang, som vil få gæsterne til at måbe og grine sammen. Et godt moderne trylleshow byder både på flotte visuelle tryllenumre, og hvad der for publikum vil virke som tankelæsning/tankekontrol. Virkelig sjov og spændende underholdning.

Book tryllekunstner

Hos Inbooking kan du finde tryllekunstnere, der kan give jer en uforglemmelig oplevelse til brylluppet. Der er tryllekunstnere i alle prisklasser, så uanset hvad jeres underholdnings budget lyder på, så er der noget for jer.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup