Underholdning til fest

Denne artikel er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner Lars Eeg fra Inbooking

Når det gælder underholdning til bryllup og andre store fester, findes der mange muligheder, og det kan være svært at vælge. Tænk på dem, I har inviteret, og tænk nøje over, hvad det er for en gruppe mennesker. Er der flest unge eller ældre, eller er det helt blandet. Er der mange børn med, og hvor gamle er de? Hvilken form for humor er de til? Det sidste kan være svært at forestille sig, men gør et forsøg alligevel.

Komiker

En komiker kan sagtens fungere til et bryllup. Dog skal du være opmærksom på, at det kan være svært at finde en komiker, som rammer alle gæsternes humor, og som alle finder sjov. Enkelte komikere i Danmark laver shows med materiale specielt målrettet mod bryllupper. Et stand up show varer typisk 20-30 min.

Annonce ♥

Tryllekunstner

En tryllekunstner er nok den mest populære form for underholdning til bryllup. Dels fordi både børn, voksne, unge og ældre fascineres af trylleri, dels fordi det fungerer godt på næsten hvilket som helst tidspunkt i dagens program.

Trylleri kan foregå enten som et show for alle på én gang (stand up trylleri) eller helt tæt på for en lille gruppe ad gangen (close up trylleri eller walk around trylleri). Evt. kan man kombinere de to ting.

Mange brudepar glemmer at tænke på, hvad gæsterne skal lave, mens de selv bliver fotograferet. Her kan en tryllekunstner være et underholdende indslag, som sætter snakken og latteren i gang. Ligeledes fungerer trylleri godt til en reception om eftermiddagen eller som en icebreaker, fx under velkomstdrinken, lige inden middagen. Om aftenen kan det foregå mellem 2 retter eller under desserten eller kaffen – enten som show eller ved bordene.

Annonce ♥

Serveringsteater

Serveringsteater, fuptjenere, teatertjenere, falske tjenere – kært barn har mange navne. Der er rigtig mange udgaver af dette indslag. Nogle gør en dyd ud af at falde ind med stedets tjenere, så ingen fatter mistanke før efter et stykke tid. Andre kommer udklædt med paryk og store tænder. Det er et spørgsmål om smag og behag, om man er til det ene eller det andet.

Du kan ofte vælge, om du vil have 1 eller flere tjenere. Prisen er derefter. Når der kommer flere tjenere sammen, slutter de ofte af med et kort fælles show, ofte af musikalsk art. Serveringsteater varer typisk 1-2 timer.

Falske tjenere

En flok falske tjenere fra Müllers Catering – garanti for sjov underholdning til dit bryllup

Fupfotograf

En fupfotograf vil typisk være til stede, når gæsterne ankommer. Der er stor forskel på, hvordan skuespillere gør det. Nogle spiller helt normale i begyndelsen og bliver så løbende mere og mere gakkede. Andre går lige på og hårdt fra start til slut. En fupfotograf er typisk til stede i 45-60 min., og de fleste tilbyder at sende en fil med billederne.

Annonce ♥

Musikalsk underholdning

Musikalsk underholdning er rigtig populært til bryllupper. Det kan både være hjerteligt og humoristisk. Mange booker en sanger, som enten akkompagnerer sig selv på guitar eller klaver, eller som medbringer en musiker. Et sådant indslag kan fx foregå under vielsen eller som afslutning på – eller i stedet for – en tale.

Tankelæser

I de seneste år er psykologisk underholdning i form af tankelæsning blevet mere og mere populært, ikke mindst pga. Jan Hellesøes programserier på TV, fx ”Fuckr med dn hjrne” og ”Manipulator” samt Danmarks nye store tankelæser Mikkel R Karlsen.

Den sjove dame/pizzabud og andre sjove personer

Der findes desuden et hav af sjove indslag, som fx falsk stripper, falsk pizzabud, den sjove dame, bugtaler, tryllepræsten og meget mere. Hent evt. inspiration hos et bookingbureau som inbooking.dk

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup