ImgU – billedhåndtering til bryllup

Nyt sjovt, simpelt og GRATIS underholdningsprodukt ideelt til bryllupper.

På jeres store dag tager gæsterne hundredvis af billeder fra det nervøse moment, lige inden det starter i kirken til de sidste minutter ud på natten. Ofte ser man som brudepar ikke alle disse gode billeder og får dem sjældent indsamlet, da det kan være en kompliceret proces.

Annonce ♥

Platformen ImgU giver dig nu muligheden for gratis og automatisk at få indsamlet billederne fra gæsterne. Det eneste krav er, at dine gæster har mulighed for at sende en mail eller en sms.

Konceptet er super simpelt

1) Du opretter et event på imgu.dk, som du selv navngiver. For eksempel kan du kalde eventet ”jensenbryllup”.

2) Dit event tildeles en unik e-mail og en sms-kode begge baseret på det valgte eventnavn. Ift. eksemplet vil det være jensenbryllup@imgu.dk og sms-koden vil være ”jensenbryllup”.

3) Dine gæster kan nu sende alle deres gode billeder ind til enten den unikke e-mail eller til 42747870 med den unikke sms-kode. Sådan her ser det ud at sende en sms:

imgu

Hvordan fungerer det

I takt med at dine gæster begynder at sende billeder ind til dit event, gør ImgU to ting for dig:

1) Indsamler dine gæsters billeder automatisk, som du efterfølgende kan downloade.

2) Du kan lave et interaktivt live diasshow, som du kan vise til selve brylluppet. Med live menes der, at diasshowet løbende opdateres med de nyeste billeder, som gæsterne sender ind.

Med et live diasshow kan gæsterne stå sammen og more sig over alle de gode og sjove billeder, der er blevet taget i løbet af brylluppet. Inddragelsen fra gæsterne gør dagen bedre og mere mindeværdig for alle. Når et billede er sendt ind vil det se sådan her ud på slideshowet:brudepar i kirke

Det er også muligt at få tilføjet billeder fra sin bryllupsfotograf. Dette kan gøres ved at bruge upload funktionaliteten, hvor du kan uploade mange billeder på en gang inde fra sit event når man er logget ind.

Med ImgU kan du styre diasshowet som du vil inde på dit events kontrolrum;

brudepar

Her kan du fx styre, hvor hurtigt et billede skal rotere, du kan downloade dine billeder, dele billederne med dine gæster eller invitere folk til at sende billeder ind til dit bryllup.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan ImgU virker, kan du prøve deres demo funktion uden at være logget ind på deres hjemmeside, som du finder øverst på forsiden.
HUSK det er gratis og den er frit tilgængelig for alle.

Annonce ♥

Forevig dit bryllup med en fotobog

ImgU har lavet et samarbejde med fotosjov.dk, så du resten af 2019 kan få 50 % på deres produkter, hvis du fx vil lave en kalender eller fotobog med de bedste billeder fra brylluppet.

Kreative og sjove tiltag med ImgU

Du kan også bruge ImgU til at lave en sjov tale, hvor du beder nogle af gæsterne på forhånd inden brylluppet om at sende et godt billede ind af brudeparret. Det kan du vise som et sjovt indslag, hvor der så er mange af gæsterne, der har været med til at bidrage.

Du har selv fuld kontrol over dine billeder

Det er vigtigt lige at sige at de hos ImgU går op i databeskyttelse. Som arrangør har du fuld kontrol og ejerskab over alle billederne, de deler dem ikke og sletter dem helt fra deres database 3 måneder efter arrangementet er afholdt.

Inden de 3 måneder har du selvfølgelig downloadet alle billederne til din computer, så du kan have glæde af dem resten af livet.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup