Bryllupsrejse Sri Lanka

Hvis I planlægger en bryllupsrejse og er i tvivl om destinationen, så er Sri Lanka et fremragende bud. Når bryllupsrejsen går til Sri Lanka, er romantikken garanteret allerede på forhånd.

Sri Lanka byder på et dejligt varmt klima hele året rundt, så holder I meget af det eksotiske klima, er øen en perfekt destination for en uforglemmelig rejse. Hvis du vil blive klogere på Sri Lanka, kan du med fordel læse med her, hvor vi begrunder, hvorfor Sri Lanka er den ultimative bryllupsrejsedestination.

Annonce ♥

Badeferie, aktiv ferie eller kulturel byferie

Det er meget individuelt, hvilken slags rejse et brudepar foretrækker. Nogle foretrækker en aktiv ferie med et højt tempo, hvorimod andre i stedet foretrækker en badeferie i et meget afslappende tempo.

Her har Sri Lanka meget at byde på, fordi øen tillader lidt af det hele. Nedenunder lister vi nogle forslag til, hvordan man kan tage på badeferie, aktiv ferie og byferie – eller en blanding af alle tre – på Sri Lanka.

Afslapning med udsigt til exceptionel natur
Hvis I ønsker at komme helt ned i gear og bare nyde hinandens selskab, så kan I med fordel booke overnatninger på et resort nær Sri Lankas kyst. Den romantiske stemning er helt i top i disse billedskønne naturomgivelser, hvor I kan nyde hinanden fuldt ud og få opladt batterierne.

strand-sri-lanka

Ovenfor: En af Sri Lanka’s mange smukke strande

Sri Lanka kan på ingen måde sammenlignes med en charterbadeferie, fordi de hvide strande med kokospalmer er et tropisk paradis uden lige. På Sri Lanka kan I nyde godt af de gastronomiske oplevelser, som tilbydes i de mange lokale køkkener.

Vi anbefaler endvidere, at I kan prøve at se tjekke diverse resorter ud, som har udsigt til eksempelvis de uendelige te-plantager.

landskab-sri-lanka

Ovenfor: Smukt landskab med teplantager

fiskere-sri-lanka

Ovenfor: Traditionel fiskemetode på Sri Lanka

Annonce ♥

Nogle resorter har også udsigt til den berømte løveklippe Sigiriya, som i den grad er med til at skabe en helt sublim og autentisk stemning. Den 200 meter høje klippe er på UNESCO’s verdensarv liste .

Sigiriya-sri-lanka

Ovenfor: Sigiriya klippen

Aktiv ferie for de eventyrlystne
Hvis I derimod ønsker at gå på opdagelse i alle landets perler, er der rig mulighed for en aktiv ferie, der er fyldt med utrolige sanseindtryk. Når I er på Sri Lanka, kan I tage på vandreture, hvor I kommer helt tæt på naturen. I kan for eksempel tage på en tur i jeres eget tempo til ”World’s End”.

Som navnet antyder, er naturen formet således, at man føler, at man står overfor verdens ende. Når I når ”World’s End”, vil I opleve, hvordan plateauet nærmest stopper brat. Udsigten og naturen føltes nærmest helt magisk, og synet er meget romantisk.

worlds-end-sri-lanka

Ovenfor: World’s End

Annonce ♥

Der er også mange andre eventyr på Sri Lanka, som hvor I fx kan tage på hvalsafari, dykkerudflugter eller ægte safarioplevelser i nationalparken Yala med store flokke af elefanter. Er I heldige, ser I også bjørne og leoparder. Mulighederne er mange, og oplevelserne er uforglemmelige.

elefanter

Oplev byen og kulturen
Hvis I ønsker at oplev kultur og historie er Sri Lanka også her leveringsdygtig i enestående oplevelser. Overalt hvor I rejser i Sri Lanka vil I fascineres af ikoniske templer, buddhastatuer og kolonistilsarkitektur, der vidner om en rig og spændende kultur.

tempel colombo sri lanka

Ovenfor: Tempel i hovedstaden Colombo

Oplevelserne venter på jer
Uanset hvilken form for ferie I er til, så kan Sri Lanka anbefales. Sri Lankas mange muligheder tillader jer at forelske jer i øens natur og kultur, der lægger op til mange romantiske stunder.

Sri Lanka er et billigt land at rejse rundt i, og til trods for dette får I mulighed for et hav af unikke oplevelser, som vil gøre jeres bryllupsrejse helt og aldeles perfekt. Vil du læse mere om Sri Lanka, kan du klikke her.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup