Bryllupsrejse til Thailand

Er I ved at planlægge jeres bryllup og bryllupsrejse? Så er en rejse til Thailand en unik mulighed for at opnå fuld afslapning på hvide palmestrande og samtidig opleve en romantisk og spændende kultur.

Alt sammen kan ofte fås til en rigtig fin pris. I denne artikel kan du læse mere om de forskellige destinationer i Thailand, der anbefales af private og førende rejsebureauer i Danmark.

Annonce ♥

Pakkerejse eller arrangere selv

Når du undersøger markedet for rejser til Thailand vil du se, at der kommer en række af tilbud fra bureauer, der har sammensat en pakkerejse, så du slipper for at bruge lang tid på at sammensætte rejsen selv.

Det betyder selvfølgelig, at rejsen ofte vil kunne gøres lidt billigere, hvis I selv står for al planlægning og individuelle bestillinger af både hotel, fly og oplevelser.

Men et bureau har jo langt mere erfaring og kan dermed også finde billigere alternativer end I selv kan. Og derudover har flere rejsebureauer også rabatordninger med både flyselskaber og hoteller, hvilket betyder, at de kan opnå lavere priser til deres kunder, end du kan som privat.

I sidste ende er det dog ofte en smagssag, der afgør det. Nogen kan bedst lide at planlægge hver lille del af bryllupsrejsen selv.

For dem er dette en lige så stor del af oplevelsen som selve rejsen, da de på  den måde får de sat sig ind i alle de små detaljer og kan glæde sig til hvert element af den rejse, som de selv har sammensat.

Andre er fint tilfredse med at købe en samlet rejse, hvor de ikke selv skal bruge mange timer på planlægning, det er jo den nemmere løsning.

hvid sandstrand thailand

Ovenfor: En af Thailands mange smukke strande

Annonce ♥

Thailands hovedstad Bangkok

Selvom I rejser til Thailand som en billig mulighed for lækre hvide palmestrande, indeholder mange pakkerejser også nogle dage i Thailands hovedstad Bangkok. Her kan I opleve et unikt storbyliv præget af festlig stemning.

Gå heller ikke glip af de fantastiske markeder som Khao San Road eller de flydende markeder på floden.

Det Store Palads, der fungerer som centrum for buddhismen i Thailand, er også et must see. Bangkok er bare en unik og flot by med mange templer til hyldest for buddhismen.

både bangkok flydende marked

Ovenfor: Både på Bangkoks flydende marked

Annonce ♥

weat arum tempel bangkok

Ovenfor: Wat Arun templet i Bangkok

Hvide sandstrande og safari

Anbefalelsesværdige hvide sandstrande kan blandt andet findes i Khanom på østsiden, hvor mange turister i hele verden hvert år rejser hen for at opleve høj luksus til en god pris. Her har I rig mulighed for afslapning, mens du nyder en drink på stranden og fejrer, at I er blevet gift.

Khao Lak i vest er også et meget populært rejsemål med lækre strande og dejlige hoteller. Her kan I sejle igennem grønne mangrove skove og se James Bond Island.

Øen Koh Samui er også et dejligt sted, hvor I blandt andet kan opleve en 12 meter høj guldfigur af Buddha og smukke vandfald. En del af natterlivet omfatter også en god gang thaibokning, hvis I synes det er sjovt at opleve.

james bond island

Ovenfor: James Bond Island

wua-talap-koh-samui

Ovenfor: Wua Talap Island, Koh Samui

Hvis I vil have yderligere inputs i ferien, er det også muligt at besøge Khao Sok National Park, hvor man kan komme på luksussafari og se elefanter, tigre, bjørne og en række af andre dyr, som du ikke er vant til at se i fri natur i Danmark.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup