Rejse til Hawaii

Flere og flere par dropper rådhuset eller kirken herhjemme og kombinerer brylluppet med en luksusrejse til Hawaii.

Det er bounty-drømmen om at blive gift på en eksotisk sandstrand og de mange vandfald, vulkaner, som trækker parrene til Hawaii året rundt, fortæller Hawaii-specialisten Nicolai Nyrop-Larsen fra rejsebureauet Nicksamerika.

Øerne på Hawaii

Hawaii består af flere øer og atoller. De 6 største øer, som er beboede er Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui og island of Hawaii (sidstnævnte også kaldet Big Island, da det er den største af øerne).

Annonce ♥

På hovedøen Big Island ligger Hawaii’s eneste aktive vulkan, som kan opleves fra en guidet helikopter tur. På Big Island kan man også opleve næsten alle klima zoner lige fra den knastørre kyst ved Kona, der er rammen om verdens mest prestige fyldte Ironman race, til det frodige nord med regnskov og vandfald.

Der bor ca. 1,5 mio. indbyggere på Hawaii øerne tilsammen.

statuer-Hōnaunau-National-Historical-Park

Ovenfor: Fredede statuer i Hōnaunau National Historical Park på Big Island

waikiki strand hawaii

Ovenfor: Waikiki beach på øen Oahu

Annonce ♥

Lav dollarkurs øger populariteten

De seneste år har Nicksamerika oplevet en stigende efterspørgsel på bryllupper og bryllupsrejser til Hawaii. Det er den relativt lave dollarkurs kombineret med de meget billige flybilletter til Hawaii og mere direkte flyruter til Hawaii, som har gjort det langt lettere at komme til Hawaii øerne.

Der er også mange, som kombinerer Hawaii med et par nætter i fx San Francisco eller New York undervejs.

Derudover kræver det heller ikke nogen særlige vaccinationer at rejse til Hawaii, hvilket også er et plus for de tilrejsende.

napali-kyst-hawaii

Ovenfor: Napali kyst på øen Kauai

Overlad det praktiske til andre

Hvis man skal giftes på Hawaii, så ordner Nicksamerika alt det praktiske i forhold til både rejsen, brylluppet og ceremonien, hvis I altså ikke selv vil stå for det hele selv. Alt papirarbejdet kan de også hjælpe med. Så I som brudepar skal ikke selv tænke på noget, alt er klaret hjemmefra.

Annonce ♥

Personligt testede rejser

Alle de bryllupsrejser, som Nicksamerika laver til Hawaii er unikke og skræddersyede til hver enkelt brudepars rejsedrøm. De hoteller, lejligheder, bungalows som Nicolai anbefaler, har han personligt testet på egne rejser til Hawaii.

Strandene og lagunerne som han anvender til bryllupper, har han også håndplukket fra sine mange egne rejser til Hawaii, så man er sikret de smukkeste bryllupsfotos. Det giver brudeparrene en garanti for en god og unik rejseoplevelse, udtaler Nicolai.

twin-wailua-vandfald-hawaii

Ovenfor: Twin Wailua vandfaldene på øen Kauai

Hawaii er for alle

Men det er ikke kun brudeparrene, som trækker til Hawaii, vi har også mange romantiske par og familier, som søger en rejse ud over det normale, og da Hawaii både kan tilbyde badeferie og hundredevis af spændende udflugter, kan Hawaii tilfredsstille alle typer af rejsende i alle aldre.

Læs mere om Hawaii rejser med Nicksamerika her

Læs mere om bryllupsrejser Hawaii med Nicksamerika her

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup