Kija-design – alt til drømmebrylluppet

Artiklen er skrevet af vores samarbejdspartner Kija-design.

Alt skal bare klappe efter planen og gå op i en højere enhed, når jeres bryllup skal løbe af stabelen. Det er trods alt en milepæl i jeres liv, at I nu skal til at være vi og os i stedet for jeg og mig.

Derfor er det vigtigt, at alt er, nøjagtigt som I ønsker det. Alt fra invitationerne til gæstebogen. Herunder kan I læse med, hvordan og hvor I kan finde alt til jeres drømmebryllup.

Annonce ♥

bordpynt med blå detaljer

Du har sikkert allerede forestillet dig, hvordan dit drømmebryllup skal være. Hvad end du vil lave indbydelser, bordkort og dekorationer selv, eller du vil indkøbe sjove, romantisk eller overdådige festartikler, så finder du både inspiration, hobbyartikler og færdige festartikler til brylluppet hos Kija-design.

Pynt til bryllupsbilen

Ingen skal være i tvivl om, at I er nygifte. Hvad end I kører på tandem eller i veteranbil eller noget derimellem, så skal køretøjet være pyntet efter alle kunstens regler. Blomster, guirlander, sløjfer, blonder, dåser eller skilte?

bryllupsbil pynt

Annonce ♥

Bordkort og bordpynt

Noget af det første gæsterne ser, når de træder ind i festlokalet, er middagsbordet. Mange tager endda billeder af det. Så selvfølgelig er det vigtigt, at det tager sig smukt og indbydende ud med flot skrift på bordkortene og matchende pynt.

bryllupsbordpynt bordkort bryllup

Husk også gaveæsker til gæsterne så de føler sig virkelig velkomne og kommer i festhumør. I kan fylde med små ting som fx mintpastiller, tyggegummi, chokolader, panodil og andet sjovt til gæsterne.

Pynt til bryllupskagen og dekorationer

Vil du sætte dit personlige præg på bryllupskagen, skal du vælge en fin topfigur eller caketopper. En topfigur kan være alt fra det traditionelle brudepar, kærlige ord eller figurer og til de lidt mere humoristiske, men stadig romantiske.

Måske skal I også forkæle jer selv med et lækkert kagesæt, som skal bruges til at skære bryllupskagen for.

kagepynt og bordnumre

Annonce ♥

Personligt bryllup med DIY produkter

Endnu mere personligt bliver det selvfølgelig, hvis du laver det hele selv. Det kan dog være en uoverkommelig opgave, især hvis der er mange gæster. Men du behøver jo ikke lave alt selv, for at dit bryllup skal blive helt specielt. Lidt har også ret.

diy pynt blomster

Gæstebøger

Når festen er slut, hverdagen banker på, og tiden løber derudaf, så er der ikke noget bedre end at kigge på minder fra den store dag. Lykønskningskort, fotografier, sange og hilsner fra gæsterne. Køb en gæstebog og lad alle gæsterne skrive i den.

De behøver ikke skrive lange anekdoter eller digte. Deres navn, og ”tak for en dejlig dag” eller ”endnu engang tillykke”, er nok til at sætte minderne i gang, hvis man nu ikke besidder en poetisk åre.

gæstebog bryllup

Alt til dit drømmebryllup

Mangler du rosenblade, sæbebobler, bånd og sløjfer, ringpuder, risposer, servietter eller dug til brylluppet? Du finder alt til dit drømmebryllup på www.kija-design.dk

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup